Kuohkeat blinit

Tirisevän kuumat blinit ovat parasta talviruokaa. Valitse blinien seuraksi klassisesti mätiä ja kuohuviiniä.
Lakka- ja leipäjuustotäytteiset joulutortut

Joulutortut, ovatko ne makeaa vai sittenkin suolaista? Bongaa tuttu makupari leipäjuusto ja lakat nyt joulutortusta ja nauti kuohuviinin kanssa.
Suolakaramellipiiras, seljankukka-kirsikat ja appelsiini-rahkamousse

Juhla-aterian täydellinen lopetus on Arto Rastaan suloisen pehmeä suolakaramellipiiras. Herkku nautitaan makean viinin kanssa.
Suolainen pannukakku: sienipannari

Kun yhdistetään pannukakku, pekoni, sienet ja parmesaani saadaan iltapala, joka lämmittää niin mieltä kuin vatsaakin.
Omena-pihlajanmarjatrifle

Syntisen hyvässä triflessä on kerroksittain karamellisoituja omenoita, vanilja- ja kermavaahtoa, keksimurusia ja pihlajanmarjoilla piristettyä kinuskia.
Madeirassa uivat luumut

Mustapippuri antaa madeiraliemessä kypsyvälle luumujälkkärille pientä poltetta. Luumut ladotaan vuokaan kokonaisina, joten muista poistaa kivet ennen syömistä.
Suppilovahvero-omenapiiras

Suppilo-vahvero-omenapiiras on Viinilehden lukijoiden suosikkiresepti, joka kulkee myös nimellä kaikkien aikojen paras sienipiirakka.
Raparperi-vaniljatartaletti

Makea ranskalainen raparperi-vaniljatartaletti valmistuu puutarhan sadosta. Sen voi valmistaa hyvissä ajoin etukäteen ja koota juuri ennen tarjoilua.
Tyrnimoussekakku ja pippurimarenki

Taivaallisen pehmeä tyrnimoussekakku saa seurakseen pippurimarenkia. Kakkupohjassa maistuu ruis, lasissa on makea jälkiruokaviini.
Sitruuna-namelakaleivokset

Namelaka on japanilainen vanukastyyppinen jälkiruoka. Kaupan valmiista murotaikinasta valmistuvat helpot sitruuna-namelakaleivokset.
Italialainen manteli-sitruunakakku

Italialainen manteli-sitruunakakku on kakun ja piiraan ihana välimuoto. Se maistuu raikkaan sitruunaiselta ja manteliselta. Mikä parasta, herkku on gluteeniton ja sen voi tehdä edellisenä päivänä valmiiksi.
Appelsiini-tiramisu

Kokoa tiramisu kahvikuppiin ja mausta appelsiinilla. Helppo jälkiruoka valmistuu hetkessä ja paranee ajan kanssa maustuessaan.
Laskiaispullahodari

Perinteinen laskiaispulla muuntautuu hauskasti hodariksi. Parasta nautittuna pulkkamäen jälkeen.