viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Viinilehti kestotilauksena nyt hintaan 119,90 € / vuosi

Tilaa

Tilaa Viinilehti kestotilauksena nyt hintaan 119,90 € / vuosi

Tilaa
Tapahtumat

Viinikoulu 2022

baseline-location_on-24px-2x Created with Sketch.
Hima & Sali, Kaapelitehdas

Viinikoulu jatkuu Hima & Sali -ravintolassa syksyllä 2022. Tervetuloa mukaan!

Mikä viinikoulu?

Viinikoulun ote on rento ja välitön. Kysymykset ovat sallittuja, eikä tyhmiä kysymyksiä ole. Viinistä etsitään nautintoa sekä kiinnostavia makuja ja tuoksuja. Jokaisena viinikouluiltana tarjolla on 6 huolella valittua, laadukasta viiniä.

Vetäjät: Viinikoulua vetävät Suomen johtavat viiniasiantuntijat, viinikoulun rehtori Mika Vanne (Winesense Oy) ja Viinilehden viinihörhö Antti Rinta-Huumo. Saatamme saada mukaan myös pari vierailevaa tähteä – näistä ilmoitamme myöhemmin.

Missä? Viinikouluillat pidetään kello 17.30 alkaen Helsingissä Hima & Sali -ravintolassa Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 C.

Viinilehden Bouquet Clubin jäsenenä maistelet edullisemmin! Liity klubiin tästä!

HUOM! Ilmoittautuminen Viinikouluun on sitova. Mahdolliset peruutukset 7 vrk ennen tapahtumaa. Tapahtuma maksetaan paikan päällä.

Syksyn viinikoulut

24.10. Viinit ja tyylit – johdatus viinien maailmaan

Pitkän kouluttoman kauden jälkeen tutustutaan erilaisiin ja erityylisiin viineihin, opetellaan maistamaan viinejä ja pohditaan eri viinien käyttötarkoituksia. Viinit ja tyylit -viinikoulu johdattaa notkeasti ja rennosti viinien pariin. Tule nautiskelemaan! Varaa paikkasi täältä.

21.11. Ranska – Loiresta Languedociin

Ranskassa joka viinialueella on omat rypälelajikkeensa ja viinityylinsä. Viinikoulu esittelee Ranskan tunnetuimpien alueiden tyylit ja viinit, joista moni viinintuottaja muualla on saanut inspiraationsa. Tule mukaan klassikkojen iltaan! Varaa paikkasi täältä.

14.12. Kahdessadas viinikoulu! Viinejä vuosien varrelta

Viinikoulu aloitti toimintansa 11.1.2005. Nyt 17 vuotta myöhemmin ja parin vuoden tauon jälkeen on aika juhlia viinikoulun iltaa numero 200. Mika ja Antti keräävät iltaan setin huikeita viinejä. Tätä et halua menettää! Varaa paikkasi täältä.

Viini & Ruoka -tapahtuma

baseline-location_on-24px-2x Created with Sketch.
Messukeskus

Feel Helsinki 2019 | Taide x Ruoka x Viini

baseline-location_on-24px-2x Created with Sketch.
Musiikkitalo

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä