Tapahtumat

Viinikoulu 2020

baseline-location_on-24px-2x Created with Sketch.
Hima & Sali, Kaapelitehdas

Viinilehden Viinikoulu palaa taas tauon jälkeen. Viinikoulu jatkuu Hima & Sali -ravintolassa turvavälein ja tarvittavat turvallisuustoimenpiteet huomioon ottaen. Tervetuloa mukaan!

Mitä? Syksyllä Viinilehden Viinikoulussa kierretään Eurooppaa ja perehdytään erilaisiin ja erityylisiin viineihin.

Viinikoulun ote on rento ja välitön. Kysymykset ovat sallittuja, eikä tyhmiä kysymyksiä ole. Viinistä etsitään nautintoa sekä kiinnostavia makuja ja tuoksuja. Jokaisena viinikouluiltana tarjolla on 6 huolella valittua, laadukasta viiniä.

Vetäjät: Viinikoulua vetävät Suomen johtavat viiniasiantuntijat, viinikoulun rehtori Mika Vanne (Winesense Oy) ja Viinilehden viinihörhö Antti Rinta-Huumo. Saatamme saada mukaan myös pari vierailevaa tähteä – näistä ilmoitamme myöhemmin.

Missä? Viinikouluillat pidetään kello 17.30 alkaen Helsingissä Hima & Sali -ravintolassa Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 C.

Viinilehden Bouquet Clubin jäsenenä maistelet edullisemmin! Liity klubiin tästä!

HUOM! Ilmoittautuminen Viinikouluun on sitova. Mahdolliset peruutukset 7 vrk ennen tapahtumaa. Tapahtuma maksetaan paikan päällä.

Syksy 2020 ohjelma

 Pidetty: 14.9. klo 17:30 Viinit ja tyylit – johdatus viinien maailmaan

Syksyn ensimmäisessä viinikoulussa tutustutaan erilaisiin ja erityylisiin viineihin, opetellaan maistamaan viinejä ja pohditaan eri viinien käyttötarkoituksia. Viinit ja tyylit -viinikoulu johdattaa notkeasti ja rennosti viinien pariin. Tule nautiskelemaan!

Hinta 49 / Bouquet Club -jäsenet 39 €. Varaa paikkasi täältä! 

Pidetty: 5.10. klo 17:30 Espanja: Riojasta Ribeira Sacraan

Espanja mielletään tuhtien punaviinien maaksi, mutta se ei ole koko totuus. Viinilehden Viinikoulussa syvennytään ison viinimaan eri kolkkiin ja tutustutaan sekä perinteiseen että moderniin ja eleganttiin Espanjaan. Kattava katsaus Espanjaan viinimaahan.

Hinta 59 / Bouquet Club -jäsenet 49 €. Varaa paikkasi täältä!

 Pidetty: 2.11. klo 17:30 Italia: Piemontesta Pugliaan

Italiasta löytyy huikea määrä omia paikallisia rypälelajikkeita. Viinikoulu kattaa pöytään valikoiman herkkuja eri puolilta Italiaa, viileästä pohjoisesta kuumaan etelään. Luvassa tanniineja ja kypsää hedelmää. Maistellaan yhdessä!

Hinta 59 / Bouquet Club -jäsenet 49 €. Varaa paikkasi täältä!

PERUTTU! 23.11. klo 17:30 Ranska: Loiresta Languedociin

Valitettavasti joudumme perumaan Viinikoulun 23.11. koronapandemian ja uusien rajoitusten vuoksi. 

Ranskassa joka viinialueella on omat rypälelajikkeensa ja viinityylinsä. Viinikoulu esittelee Ranskan klassikot, joista moni viinintuottaja muualla on saanut inspiraationsa. Tule mukaan klassikkojen iltaan!

Hinta 59 / Bouquet Club -jäsenet 49 €. Varaa paikkasi täältä!

14.12. klo 17:30 Kuplia ja kuohuja

Kuohuviini nostaa juhlamielen. Viinikoulu kertoo kaiken oleellisen kuplista ja juomista esitellen tärkeimmät kuohuvat viinityylit ja -alueet. Tule mukaan valitsemaan suosikkisi omiin juhliisi.

Hinta 59 / Bouquet Club -jäsenet 49 €.  Varaa paikkasi täältä!