viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Sivut

Mediatiedot

Tutustu Viinilehden mediatietoihin. Please, have a look at our Media Kit.

Suomeksi: Mediakortti 2024

Englanniksi: Media-kit 2024

Myyntiehdot

Intohimoisen ja laatutietoisen kuluttajan media

Viinilehti on viininystävän ykkösmedia – vuoden ympäri täynnä tietoa, inspi­raatiota, uutuusarvioita ja vinkkejä. Mikään muu media ei sisällä yhtä paljon suomenkielistä viiniasiaa suomalaiselle kohderyhmälle räätälöitynä.

Tänä vuonna ilmestyy kuusi runsasta ja monipuolisella sisällöllä varustettua Viinilehteä. Vuoden aikana luki­jamme saavat noin 750 sivua innostavaa asiaa viineistä, viinimatkoista, ruoasta ja kiinnostavista ihmisistä ja ilmiöistä.

Tavoitamme viininrakastajat yhä paremmin myös digissä, somessa, applikaatiossa, tapahtumissa ja tastingeissa ympäri vuoden. Tule mukaan joukkoomme!

Viikon viinivinkki -uutiskirje

Viiniin­ ja ruoka­an keskittyvä uutiskirjeemme antaa suosi­tukset ja puheenaiheet vuo­den joka viikolle. Jo yli 110 000 tyytyväistä tilaajaa!

Luo oma uutiskirjeesi meidän rekisteriimme! Special­-uutiskirjeen ulkoasu ja sisältö räätälöidään sinun sisältösi mukaan. Viinilehti toimii lähettäjänä, mikä takaa korkean avauspro­sentin. Uutiskirje voidaan lähettää koko rekisteriin tai kohdennetusti. Tehokkain digimainosmuoto!

Viinilehden tähtitarrat

Viinilehden asiantuntijoiden arvostelemien viinien parhaimmistolle jaetaan erikoismainintoja, joista  on saatavilla valmiit tähtitarramateriaalit omaan kaupalliseen käyttöön. Tähtitarramateriaalin aineistokustannus on 200 eur + alv / viini.

Viinilehti.fi

Uudistunut sivustomme täynnä inspiroivaa sisältöä viiniarvioista digikolumneihin. Noin 70 000 sivulataus­ta ja 30 000 kävijää/viikko.

Kysy erikoisratkaisuja

Autamme aineistojen tuottamisessa kaikkiin tarjoamiimme medioihin. Kysy erikoisratkaisuja, kuten sisältömainosta Viinilehti.fihin tai Viikon viinivinkkiin, kumppaniblogia, kilpailuja, dominanssia, tapettia, interstitiaalia ja videomainontaa.

Varaukset

Päivi Huhta
paivi.huhta@viinilehti.fi
+358 50 3877332

Jerry Karhunen
jerry.karhunen@viinilehti.fi
+358 40 9686546

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä