Laskiaispulla

Laskiaispullahodari

Perinteinen laskiaispulla muuntautuu hauskasti hodariksi. Parasta nautittuna pulkkamäen jälkeen.

servings 8 annosta

04.03.2019 Resepti: Elisa Johansson Kuva: Sami Piskonen

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

8 kpl

20 min + 2 h kohottamiseen, paistamiseen

*

1 pkt pakastepullataikinaa (esim. Vaasan kotiuunin)

1 muna

3 rkl raesokeria

1 1/2 dl kuohukermaa

1 tl vanilijasokeria

noin 1 dl vadelmahilloa

150 g mantelimassaa

Valmistusohje

1. Sulata pullataikina pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Muotoile taikinasta 8 pitkulaista pientä pullaa. Anna kohota pellillä leivinpaperin päällä vähintään puoli tuntia.
3. Voitele pullat munalla. Ripottele pinnalle raesokeria ja paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
4. Vatkaa vaniljasokerilla maustettu kerma vaahdoksi. Laita kermavaahto pursotuspussiin. Laita vadelmahillo toiseen pursotuspussiin.
5. Muotoile mantelimassasta 8 pitkulaista ”nakkia”.
6. Halkaise jäähtyneet pullat, pursota väliin kermavaahtoa. Asettele mantelimassanakki pullan väliin ja pursota vadelmahillosta ”ketsuppiraidat”. Tarjoa laskiaishodarit kuten laskiaispulla kahvin kanssa tai jälkiruoaksi.

 

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

nebbiolot

Nautittavat nuoret nebbiolot

Helposti lähestyttävien punaviinien suosio on kasvanut. Se on tarkoittanut muutosta Piemonten jykevien punaviinien profiilissa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla