Artikkelit
660 Tulosta
Päivittyvää seurantaa etämyyntirintamalta
Maaliskuussa keskustelu etämyynnistä jatkuu. Suomella on reilu kuukausi aikaa vastata EU Pilot -menettelyn kysymyksiin. Sillä aikaa asiaa pohditaan monessa mediassa. Kokosimme lisää lukemisen ja katsomisen arvoisia juttuja ja kannanottoja aiheesta.
Tiedote: Esitutkinta etämyynnistä ja kantelu Euroopan komissiolle
Tulli on aloittanut esitutkinnan Viinilehti Tradingin ja Chateau Carsinin osalta koskien viinien etämyyntiä Suomessa. Alkoholilaki ei kuitenkaan määrittele etämyyntiä kielletyksi, joten tilanne on hämmentävä ja epäselvä. Konserniin kuuluvien yhtiöiden nykyiset tai tulevat asiakkaat eivät ole epäiltynä mistään, ja toiminta yrityksissä jatkuu normaalisti.
Esitutkinta laajenee
Uusi käänne esitutkinnassa: Nyt törkeästä alkoholirikoksesta epäiltynä on myös Chateau Carsinin toimitusjohtaja ja viinintekijä Nea Berglund.
11 kysymystä etämyynnistä ja aloitetun esitutkinnan vaikutuksista
Vastaajana Viinilehti Oy:n toimitusjohtaja Heikki Lehtonen.
7 x vinkki kuohuviinin tarjoiluun
Tiedätkö miten kuohuviini tarjoillaan oikeaoppisesti? Kuohuviinin tarjoilu ei ole vaikeaa, kunhan muistat tärkeimmän – eli oikeaoppisen viilennyksen. Näillä vinkeillä tarjoilet kulpajuomat oikein ja tuot tarjoiluun näyttävyyttä.
Samppanja vai sittenkin kuohuviini? Testaa nämä kuohuviinit samppanjan sijaan
Samppanjoiden maailmanlaajuinen suosion kasvu on nostanut niiden hintoja entistä korkeammalle. Kuohuviinien yleinen kulutuksen kasvu on puolestaan nostanut samppanjoiden haastajiksi laadukkaita, muualla kuin Ranskan Champagnessa tuotettuja, kuohuviinejä.
Viinin valmistus: Tarhalta tynnyriin osa 6/7
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Viinilehden Vuoden kuohuviini -finalistit ja Vuoden samppanja -finalistit
Viinilehden Vuoden kuohuviini – ja Vuoden samppanja -finalistit on nyt valittu. Voittajat julkistetaan Viinilehti Live -virtuaalitastingissä Facebookissa 17.3. kello 17.30 sekä 18.3. ilmestyvässä Viinilehdessä.
Mietityttääkö kuohuviinin valinta? Näin valitset tilanteeseen sopivan kuohuviinin!
Näillä vinkeillä onnistut kerta toisensa jälkeen brunssikuoharin tai illallissamppanjan valinnassa.
Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Glera-rypäleestä!
Glera-rypäleestä tuotetaan kevyttä ja kuplivaa proseccoa, jonka suosion kasvulle ei näy loppua.
Pastabileet ja italialainen illallinen!
Vietä rento ilta italialaisittain. Keitä iso kattilallinen pastaa ja nosta tarjolle tomaattikastikkeisten uunilihapullien kanssa. Tarjoile pastan kanssa haluamiasi italialaisia herkkuja ja nauti koko komeus italialaisen viinin kera.
Arjen pelastajat: yhden astian pastat ja pikaraviolit
Kiireisten etätyöpäivien ja arjen keskellä ei aina jää aikaa tai jaksamista ruoanlaittoon. Näillä helpoilla ja nopeilla pastaresepteillä selviät arjen ruokaongelmista ja selätät ruokastressin.
Nyt syödään soppaa! 5 x keittoviini erilaisille keitoille
Nyt syödään erilaisia keittoja. Kurkkaa mikä viini on hernekeiton uusi kumppani ja mikä viini sopii klassikoille, kuten siskonmakkarasopalle ja borssikeitolle.
Viinin valmistus: Tarhalta tynnyriin osa 5/7
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.