Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Nyt kaikki viiniin ja ruokaan liittyvä yhdessä, tyylikkäässä paketissa. Uudistunut Viinivinkki-sovellus kokoaa yhden napin alle viiniarvioita, reseptejä ja viinivinkkejä. Luotatko ammattilaisen viiniarvioon vai arvioitko itse? Nyt voit päättää.
Viinilehti pääsi Jean ja Aino Sibeliuksen kotimuseo Ainolan kellariin tutustumaan viiniaarteisiin. Millainen oli säveltäjän viinimaku?
Samppanjamenetelmällä valmistettu crémant on luonteikas hurvittelija, joka ilahduttaa loppuvuoden kekkereissä.
Loppuvuoden juhlat ansaitsevat hieman parempaa pöytään. Nämä Alkon tilausvalikoiman viinit sykähdyttävät.
On aika herkutella ja nauttia yhdessäolosta. Kokosimme parhaat reseptit joulupöytään. Olipa suosikkisi perinteinen tai moderni, suolainen tai makea, näillä ohjeilla loihdit unohtumattoman joulumenun!
Joulun viinit tulevat Toscanasta. Ikonisen viinintuottajan, Antinorin viinit joulupöytään nyt Viinikellari.comista.
Hyväntekeväisyystasting Ukrainan hyväksi järjestetään 19.12.2024 klo 18 Kansallissalissa, Helsingissä. Tule Viinilehden tasting-tilaisuuteen maistelemaan Juha Berglundin ja Antti Rinta-Huumon suosikkiviinejä – samalla tuet Suomen Punaisen Ristin hätäapua Ukrainassa.
Viinilehti laajentaa viinikeskustelua viemällä sen podcastiin. Viihdyttävä, inspiroiva ja asiantunteva Viinipodi tuo viinin rennosti lähelle kuluttajaa.
Voitokas luomuripasso kahmi Viinilehden Vuoden punaviini -kilpailun kultamitalin. Hopeasijalle tuli runsas ja tummasävytteinen argentiinalainen. Pronssia sai kirsikkainen ja kukkainen espanjalaisviini.
Kansainvälinen viinialan etujärjestö OIV määritteli lokakuisessa yleiskokouksessaan, minkäikäiset tarhat ja köynnökset luokitellaan vanhoiksi.
Osittain kuivatuista rypäleistä valmistettu amarone jakaa mielipiteitä jouluisella mausteisuudellaan ja makeudellaan. Sommelier Christina Suominen poimi pruuviin neljä muhkeaa meditaatioviiniä.
Harva ammattilainenkaan tietää, miksi ruokakaupan 8-prosenttisia juomia pitäisi kutsua. Uusien juomien myötä alan terminologia kaipaa tarkennusta.
Unelmaillallinen syntyy herkullisesta cabernet sauvignonista ja uunissa muhivista lihapullista. Pistä pastakattila porisemaan, lihapullat uuniin ja kaada lasiin Graffigna Elixio Cabernet Sauvignonia.
Millaisia viinitrendejä on näkyvissä ensi vuodelle? Kolme alan ammattilaista kertoi omat ennustuksensa Viini & Ruoka -tapahtumassa.