Meren makua, raikkaita kuplia ja valkoviinien kesäkermaa. Viinilehden toimitus listasi suosikkiviininsä takapihan loikoiluihin, laineiden liplatukseen ja laiskan ilta-auringon katseluun.

Kuohuviinien tuotanto on kasvanut Belgiassa. Nyt paikalliset kuplat ovat saaneet oman sertifikaatin.
Kerroksellisen aromaattiset ja runsaan parfyymiset valkoviinit eivät kainostele, vaan ottavat näkyvästi paikkansa lautasen vierestä. Sommelier Christina Suominen pruuvasi neljä aromaattista valkoista.
Välimeren viinintuottajat haluavat haastaa Bordeaux’n klassikot ja Bourgognen palstat. Tuottajat pohtivat Mediterranean Wine Symposium -tapahtumassa, miksi Välimeren alueen viinit ovat jääneet taka-alalle.
Tammilehdon tila on maamme suurin tuoreherneen tuottaja. Viljely on muuttunut 40 vuodessa, mutta suomalaiset rakastavat herneitä enemmän kuin koskaan ennen.
Jos mielii viinitilalliseksi Piemonten Baroloon, huipputarhahehtaarista saa maksaa kaksi miljoonaa euroa tai enemmänkin.
Mriya-ravintolassa Lontoossa pääsee maistelemaan artesaanituottajien ukrainalaisviinejä ja moderneja tulkintoja ukrainalaisesta ruoasta. Tarjolla on myös borssia ja muuta perinneruokaa.
Kuohuviinien tuotanto on kasvanut Belgiassa. Nyt paikalliset kuplat ovat saaneet oman sertifikaatin.
Kerroksellisen aromaattiset ja runsaan parfyymiset valkoviinit eivät kainostele, vaan ottavat näkyvästi paikkansa lautasen vierestä. Sommelier Christina Suominen pruuvasi neljä aromaattista valkoista.
Välimeren viinintuottajat haluavat haastaa Bordeaux’n klassikot ja Bourgognen palstat. Tuottajat pohtivat Mediterranean Wine Symposium -tapahtumassa, miksi Välimeren alueen viinit ovat jääneet taka-alalle.
Evästeasetukset
Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön tuottamiseen. Luvallasi hyödynnämme evästeitä myös markkinoinnin kohdentamiseen. Evästekäytäntö