Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Bordeaux’n kuuluisimpiin viinitiloihin lukeutuvan Chateau Pétruksen arvo nousi syyskuun alussa huimiin lukemiin, kun tilan omistava Moueix’n perhe myi viidenneksen yrityksen osakkeista 200 miljoonan euron hintaan.
Madeira ei ole vain väsähtänyt jälkiruokaviini, vaan monipuolinen ja mielenkiintoinen viinityyli, jolla on edessään loistava tulevaisuus. Näin uskovat Madeiran tuottajat, jotka satsaavat nyt laatuun ja ikäännyttämiseen.
Kiinnostaako viinitasting? Tiedätkö, miten toimia viinitastingissa? Lue vinkit viininmaisteluun ja kuvailemiseen.
Yhä useampi tuottaja haluaa valmistaa viininsä kestävän kehityksen periaattein, panostamalla laatuun ja jättäen mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.
Alku- eli naturalviinit ovat monien huulilla. Mutta mitä ne ovat? Miten alkuviinien valmistus eroaa ”tavallisista viineistä”? Ota termit haltuun, puhu natua.
Ranskassa syntynyt natural-liike on levittäytynyt lähes kaikille viinintuotantoalueelle ja löytänyt ihailijansa ympäri maailmaa. Suomessa ollaan vasta pääsemässä naturalviinien makuun.
Kun viiniharrastus etenee tasolle, jossa vähän väliä tulee tarve tarkistaa jotakin viiniin liittyvää pikku juttua, on syytä ruveta keräämään käsikirjastoa. Aloita käsikirjaston kokoaminen näistä klassikkoteoksista.
Luonnon makeimmaksi virheeksikin kutsuttu eiswein saattaa tulevaisuudessa olla sukupuuttoon kuollut viinityyli Euroopassa.
Wiesbadenissa vuosittain järjestettävä Grosses Gewächs -tasting esittelee kuivien saksalaisviinien parhaimmiston. Kyllähän ne kaikki oli maistettava.
Viiniasiantuntijat väittävät, että magnumpulloon pakatut viinit maistuvat paremmilta. Ja erityisen h...
Viinin ja ruoan yhdistäminen on helppoa, kunhan muistaa muutaman perussäännön.
Vaikka amerikkalaisissa tv-sarjoissa kotirouvat kaatavatkin ylitammisen merlot´n jättimäiseen viinil...