viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Löydä reseptisi

Samettinen parsakeitto toimii ranskalaisvaikutteisen menun alkuruokana. Timjamivaahdon yrttisyys sekä gruyeren paahteisuus ja suolaisuus tuovat miellyttävästi esille suositusviinin hedelmäisyyttä.

826 Tulosta
Alkuruoka

Kylmä parsakeitto ja rapea gruyere

time Created with Sketch.
1 h 5 min
Gluteeniton Kasvisruoka
Pikkusyötävä

Kampasimpukka-salaattikupit

time Created with Sketch.
2 h 5 min
Gluteeniton Kalaruoka
Alkuruoka

Kuohkea munakas

time Created with Sketch.
15 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Brunssi uunipellillä

time Created with Sketch.
25 min
Kasvisruoka
Pikkusyötävä

Arancini

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Paistettu sampi ja kaviaari-voikastike

time Created with Sketch.
1 h
Gluteeniton Kalaruoka
Jälkiruoka

Syrnikit ja punajuurihilloke

time Created with Sketch.
1 h 45 min
Leivonnainen
Pääruoka

Karitsavarras ja paistettu kaali

time Created with Sketch.
1 h 45 min
Gluteeniton Liharuoka
Pääruoka

Pelmenit ja lihaliemi

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Liharuoka
Pääruoka

Kolmen juuston munakoisokääröt

time Created with Sketch.
1 h 30 min
Gluteeniton Kasvisruoka
Pikkusyötävä

Juustokastike, tortillakulhot ja hedelmäsalsa

time Created with Sketch.
30 min
Munaton Kasvisruoka
Alkuruoka

Pika-karjalanpiirakka

time Created with Sketch.
30 min
Munaton Leivonnainen

Olet katsonut

324 artikkelia 826 artikkelista

1 23 24 25 26 27 69

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä