viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Välijuustot
Reseptit

Välijuustot: Brie de Meaux ja Brebis de Pyrenees

22.04.2020 Arto Rastas + Viinisuositukset Antti Rinta-Huumo + Tyyli Juuli Hakkarainen + Kuvat Sami Repo

Välijuusto on Ranskassa ohittamaton osa ateriaa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

Brie de Meaux

Brebis de Pyrenees

Valmistusohje

Ota juustot Brie de Meaux ja Brebis de Pyrenees hyvissä ajoin lämpiämään huoneenlämpöön. Kullekin ruokalijalle riittää pieni suupala kumpaakin juustoa.

Viinisuositus:

Billecart-Salmon Réserve Champagne Brut

Alkon tuotenro 1:

Samppanja Champagne
59,50 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä