viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Hummus: Kikhernetäyte hummuspedillä
Reseptit

Kikhernetäyte hummuspedillä

14.05.2020 Baba Foods + kuva Baba Foods/Sami Piskonen

time Created with Sketch.
30 min

Hummus on yksi Lähi-idän tunnetuimmista herkuista. Tuunaa valmishummuksesta kikherne-hummusdippi ja nauti rapean leivän kera!

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 prk (225 g) hummusta (esim. Baba Green Hummus)

1 prk (reilu 200 g) kikherneitä suolaliemessä

1 rkl voita tai öljyä

2 tl harissaa (esim. Baba Harissa)

1 tl suolaa

1 rkl sokeria

100 g kirsikkatomaatteja puolitettuina

50 g feta-juustoa

*

Koristeluun:

lehtipersiljaa

sumakki-maustetta

*

Tarjoiluun leipää

Valmistusohje

1.Ota hummus huoneenlämpöön puoli tuntia ennen tarjoilua.
2. Valuta ja huuhtele kikherneet siivilässä kylmällä vedellä.
3. Kuumenna voi paistinpannussa. Lisää kikherneet, harissa, suola ja sokeri. Paista keskilämmöllä sekoitellen, kunnes sokeri on sulanut ja kikherneet ovat saaneet väriä.
4. Levitä hummus vadille, lusikoi päälle kikherneet, kirsikkatomaatit ja murennettu feta. Viimeistele lehtipersiljalla ja sumakilla. Tarjoile rapean leivän kera.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Jean Sibeliuksen viinivarastolla

04.12.2024 Teksti: Heidi Kleemola Kuvat: Antti Rinta-Huumo

Juhlan taikajuomaa – 5 x crémant

03.12.2024 Viinilehden toimitus

Loppuvuoden fiineimmät viinit – maista nämä!

03.12.2024 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä