Currysillileipä

Arkinen voileipä jalostuu smörrebrödinä taideteosmaiseksi juhlaherkuksi. Currysillileipä on sillileipien aatelia.
Pomelo-rapusalaatti ja verigreippivinegretti

Kruunaa rapusalaatti pomeloilla ja kirpsakalla verigreippivinegretillä.
Sitruunalla ja rosmariinilla maustettu kokonainen kuha

Kokonainen kuha ilahduttaa silmien lisäksi makunystyröitä. Sitruunalla ja rosmariinilla maustettu kala on ihanan kevyttä kevätruokaa.
Kampasimpukkatataki kurkun ja mausteisen soijakastikkeen kanssa

Raikas kampasimpukkatataki on raikasta kevätruokaa ja se saa inspiraationsa Aasiasta.
Endiivit kaprismajoneesilla ja sardellilla

Helpot ja herkulliset endiivit kaprismajoneesilla ja sardelleilla aloittavat illallisen alkupalatarjoilun. Tarjoa alkupalojen kanssa rieslingiä tai roseeta.
Bloody Mary -katkarapucocktail

Bloody Mary -rapucocktail on kutkuttava versio 1970-luvun klassisesta katkarapucocktailista.
Uunikala ja kasvispaistos loirelaisittain

Tämä uunikala on valmistettu Loiren tapaan ja tarjoillaan hurmaavan kasvispaistoksen kanssa.
Bo SSäm ravunpyrstöistä

Korealainen herkkupala valmistetaan sopivan kovasta salaatista ja ravunpyrstötäytteestä. Pinot Gris -viinin orastava makeus antaa annoksen hentoon mausteisuuteen tyylikästä pyöreyttä ja pehmeyttä.
Kylmäsavustettua silakkaa, matjessilliä, perunavaahtoa ja ruskistettua voita

Hivenen suolainen ja juhlien jälkeiseen aamuunkin sopiva annos, joka tuo Stift viinin hedelmäisyyttä esille. Myös viinin raikkaus tuo yhdistelmään eloisuutta.
Fine diningia kotona: Kozeen Shiwanin kuningasperuna

Kozeen Shiwan teki multaisesta mukulasta ruokapöydän kuninkaan. Huippukokin nimikkoannos on ylistys kotimaiselle perunalle.
Hunaja-viskiglaseerattu kirjolohi, varhaisperunat ja fenkolinsiemenvoi

hunaja-viskiglaseerattu kirjolohi on aivan uudenlaista retkiruokaa. Avotulella kokkaaminen tuo ruokaan makua ja tunnelmaa. Valmista lisukkeet etukäteen ja viimeistele annos nuotion ääressä.
Grillatut ahvenet ja muna-kapriskastike

Grillatut ahvenet saavat viitakseen kapris-munakastikkeen, ja koko komeus nautitaan raikkaan valkoviinin kanssa.
Kirjolohta, rakuunaperunat ja fenkolia

Perinteinen lohen makumaailma saa uutta potkua oliiveista. Valmista annos vaikkapa mökillä avotulella!