viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Kokonainen kuha
Reseptit

Sitruunalla ja rosmariinilla maustettu kokonainen kuha

03.04.2023 Reseptit Arto Rastas + viinisuositukset Antti Rinta-Huumo + tyyli Juuli Hakkarainen + kuvat Elvi Rista

servings Created with Sketch.
4 annosta

Kokonainen kuha ilahduttaa silmien lisäksi makunystyröitä. Sitruunalla ja rosmariinilla maustettu kala on ihanan kevyttä kevätruokaa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 kokonainen kuha suomustettuna

2 sitruunaa

1 nippu rosmariinia            

suolaa            

mustapippuria

oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Poista kuhasta kidukset ja huuhtele kala huolellisesti. Kuivaa talouspaperilla.
2. Leikkaa kalan pintaan viiltoja veitsellä. Mausta kala hyvin suolalla sekä pinnalta että sisältä.
3. Aseta jokaiseen viiltoon rosmariinin oksa. Purista toisen sitruunan mehu kalan päälle.
4. Kypsennä kalaa 120-asteisessa uunissa 30 minuuttia, ja sen jälkeen grillivastuksen alla 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes pinta on kauniin paahteinen.
5. Leikkaa toinen sitruuna lohkoiksi ja grillaa lohkoihin raidat parilapannulla.
6. Tarjoile kala suolalla, mustapippurilla ja hienonnetulla rosmariinilla maustetun oliiviöljyn kanssa.

Viinisuositus

Domaines Schlumberger Riesling Grand Cru Saering 2019

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Alsace
33,49 €
0,75 l
Kallis
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Luonnonkalapasta

time Created with Sketch.
20 min
Kalaruoka
Pääruoka

Ahven-bao bun ja tahmea teriyakikastike

time Created with Sketch.
45 min
Kalaruoka
Pääruoka

Sokerisuolattu sitruunasiika ja maalaissalaatti

time Created with Sketch.
kypsennys 3 h valmistus 30 min
Kalaruoka

Lue lisää

Kesäkeittiön kalaviinit x 5

04.07.2022 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Kalojen kaverit – 6 x paras kalaviini

21.06.2022 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Pääsiäisen herkkupastat! 2x viini ja pasta

Kaupallinen yhteistyö

31.03.2022 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä