bo ssäm

Bo SSäm ravunpyrstöistä

Korealainen herkkupala valmistetaan sopivan kovasta salaatista ja ravunpyrstötäytteestä. Pinot Gris -viinin orastava makeus antaa annoksen hentoon mausteisuuteen tyylikästä pyöreyttä ja pehmeyttä.

15 min

09.09.2022 -

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

2 sydänsalaattia

8 jättiravunpyrstöä, kuorittuna ja sulatettuna

suolaa ja pippuria

1 rkl oliiviöljyä

½ dl seesaminsiemeniä paahdettuna

½ dl kurpitsansiemeniä paahdettuna

2 chiliä, ohuiksi viipaloituna

8 rkl rapeaksi paahdettua sipulia

½ punttia korianteria

Valmistusohje

1. Leikkaa salaateista kannat pois ja irrota varovasti lehdet erilleen. Nosta lehdet tarjoiluvadille.
2. Leikkaa veitsellä ravunpyrstö ulkosyrjältä keskikohdalta melkein halki. Poista mahdollinen suoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon lusikallinen oliiviöljyä.
3. Grillaa kuumassa grillissä lähestulkoon kypsiksi ja nosta leikkuulaudalle.
4. Leikkaa pyrstöt paloiksi. Mausta paahdetulla seesamin- ja kurpitsansiemenillä.
5. Jaa pilkotut ravunpyrstöt salaatinlehtien päälle. Lisää jokaisen annoksen päälle makusi mukaan chiliviipaleita, rapeaksi paahdettua sipulia ja tuoreita korianterinlehtiä

Vinkki

Voit ostaa paahdettua sipulia myös valmiina.

Viinisuositus

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mustan mehiläisen hunaja

Mustan mehiläisen kultaa

Hunaja on mehiläisten taidonnäyte. Nora Mäntysaari kasvattaa uhanalaisia mustia mehiläisiä, pohjolan alkuperäisrotua.

Mainos - Sisältö jatkuu alla