Haudutettu uunikala

Haudutettu uunikala on yksinkertaisen herkullinen viikonloppuherkku. Viinintekijä Ernst Loosen jakoi isoisoäitinsä klassikkoreseptin.

Luonnonkalapasta

Luonnonkalapasta

Laatusäilykkeet ja pasta pelastavat arjen tohinassa. Ruokakirjoittaja ja -toimittaja Satu Koivisto suosii kotimaisia luonnonkalasäilykkeitä ja pyöräyttää niistä nopean luonnonkalapastan.

Perunarösti ja savusilakkamousse

Perunarösti

Täydellinen pari sopii toisilleen kuin pehmeä silakkamousse ja rapea perunarösti. Voit paistaa röstit etukäteen ja lämmittää ne nopeasti ennen tarjoilua.

Provencelainen panzanella

Panzanella

Provencelaiselle panzanellasalaatille sopii täydellisesti lasillinen provencelaista roseeviiniä.

Suolakuoressa paahdettu lahna

Suolakuoressa paahdettu lahna

Sateisen päivän pelastus on uunissa kypsennetty kokonainen lahna sekä rakuunalla ja jokiravuilla ryyditetty maustevoi. 

Salaattiwrapit

Salaattiwrapit

Salaattiwrapit ovat näppärää tarjottavaa piknikillä ja pihajuhlissa. Sormisyötävien rullien makumaailma on raikkaan skandinaavinen ja ne ovat myös helppoa lounasruokaa.

Paistetut ahvenet ja jalapenoguacamole

Paistetut ahvenet ja jalapenoguacamole

Linnea Vihonen vie retkikokkaamisen uudelle tasolle. Avotulella valmistetuissa eväissä yhdistyvät vaivattomuus ja kotimaisten raaka-aineiden magiikka.