Haudutettu uunikala

Haudutettu uunikala on yksinkertaisen herkullinen viikonloppuherkku. Viinintekijä Ernst Loosen jakoi isoisoäitinsä klassikkoreseptin.
Luonnonkalapasta

Laatusäilykkeet ja pasta pelastavat arjen tohinassa. Ruokakirjoittaja ja -toimittaja Satu Koivisto suosii kotimaisia luonnonkalasäilykkeitä ja pyöräyttää niistä nopean luonnonkalapastan.
Perunarösti ja savusilakkamousse

Täydellinen pari sopii toisilleen kuin pehmeä silakkamousse ja rapea perunarösti. Voit paistaa röstit etukäteen ja lämmittää ne nopeasti ennen tarjoilua.
Valkosipulileipä & mätidippi

Paahda valkosipulileipä rapeaksi ja dippaa kananmunaan ja mätidippiin.
Provencelainen panzanella

Provencelaiselle panzanellasalaatille sopii täydellisesti lasillinen provencelaista roseeviiniä.
Ahven-bao bun ja tahmea teriyakikastike

Nämä ahven bao bunit syntyvät näppärästi joko tuoreesta ahvenesta tai savuahven- tai savukalasäilykkeistä.
Sokerisuolattu sitruunasiika ja maalaissalaatti

Sokerisuolattu siika on täydellistä kesäherkkua! Talvikuukausina ruokaisa maalaissalaatti syntyy graavikalasta.
Halstratut muikut ja tomaattitartar

Halstratut muikut muuntautuvat helposti, kun vaihdat muikut silakkaan tai kuoreeseen. Herkullista!
Haukiburgeri miso-sitruuna-aiolilla ja marinoidulla punakaalilla

Haukiburgeri on ihanaa vaihtelua lihaisemmille versioille. Täytä järvikalan lisäksi burgeri miso-sitruuna-aiolilla ja marinoidulla punakaalilla.
Suolakuoressa paahdettu lahna

Sateisen päivän pelastus on uunissa kypsennetty kokonainen lahna sekä rakuunalla ja jokiravuilla ryyditetty maustevoi.
Salaattiwrapit

Salaattiwrapit ovat näppärää tarjottavaa piknikillä ja pihajuhlissa. Sormisyötävien rullien makumaailma on raikkaan skandinaavinen ja ne ovat myös helppoa lounasruokaa.
Paistetut ahvenet ja jalapenoguacamole

Linnea Vihonen vie retkikokkaamisen uudelle tasolle. Avotulella valmistetuissa eväissä yhdistyvät vaivattomuus ja kotimaisten raaka-aineiden magiikka.
Hunaja-viskiglaseerattu kirjolohi, varhaisperunat ja fenkolinsiemenvoi

Linnea Vihonen vie retkikokkaamisen uudelle tasolle. Avotulella valmistetuissa eväissä yhdistyvät vaivattomuus ja kotimaisten raaka-aineiden magiikka.