Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Mitäpä jos yhdistäisi Espanjan-lomaan myös patikoinnin vuoristossa? Alppimaisen jylhiin vuoristomaisemiin ajaa Barcelonsta kolmessa tunnissa.
Talvi on sitrushedelmien sesonkia. Satsumasta ja klementiinistä kausi alkaa, niitä seuraavat greippi, limetti, appelsiini, sitruuna ja veriappelsiini.
Keittiömestari Linnea Vihonen rakastaa ruokaa ja viiniä eikä pelkää rajojen rikkomista. Lue haastattelu!
Viini-lehden Vuoden luomuviinit valittiin 2019 kolmatta kertaa. Voittajaviinit tulevat Ranskasta, punainen Bordeaux´sta ja valkoinen Bourgognesta.
Luomutuotteiden markkinat ovat 2000-luvulla kasvaneet muita elintarvikkeita nopeammin ja luomu on myyntivalti viineissäkin. Mutta luomutrendi jyrää vain osassa maapalloa.
Vierailimme Alsacen viininäyttelyssä Helsingissä. Haastattelimme viinintekijöitä ja poimimme neljä mielenkiintoista asiaa Alsacen viineistä ja alueen kehityksestä.
Nämä viinit ovat ehdolla Vuoden punaiseksi ja Vuoden valkoiseksi luomuviiniksi. Voittajat kummastakin julkaistaan 14.2. ilmestyvässä Viini-lehdessä.
Viinikirjoittaja Ilkka Sirén uskoo, että vuosi 2019 on avuliaiden viininystävien vuosi. Viininystävä tutustuu uteliaasti uuteen ja kannustaa muitakin tekemään niin.
Trenditietoiset viinikauppiaat ja ravintoloitsijat haalivat nyt magnum-pulloihin pullotettuja viinejä, sillä kysyntä kasvaa koko ajan. Lue juttu!
Bordeaux’n viljelijöistä on tapana vitsailla, että heidän mielestään joka toinen vuosi on ”vuosisadan vuosikerta”. Tänä vuonna puheille taitaa olla katetta.
Ismo Sipeläinen, 28-vuotias kokki ja Suomen Bocuse d’Or -edustaja. Työskennellyt kokkina 15-vuotiaasta. Kotoisin Sammatista, asuu Helsingissä.
Eduskunta elää mielenkiintoisia aikoja. Pikkujoulut on takana. Viime vuoden bileet olivatkin ikimuistoiset. Kuka kävi kiinni kollegaansa, kuka ryyppäsi itsensä sairaalakuntoon. Kuumemmat jutut jäävät salaisuuksiksi. Anna Kontulan uuden kirjan mukaan pikkujouluista lähdetään salasuhteen seurassa yhteisiin kammareihin.
Raikkaita, hyvänmakuisia ja matala-alkoholisia tuotteita suosiva trendi on levinnyt Suomeen melko nopeasti. Mutta mitä matala-alkoholisuus pitää sisällään?