Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Voimakkaasti tuoksuvat, täyteläisen kermaiset ja syntisen herkulliset valkohomejuustot ovat monien juustonystävien suurimpia intohimonkohteita. Kaada sen kaveriksi lasiin herkullista viiniä.
Vegaaninen juusto: uhka vai mahdollisuus? Maistelimme kasvipohjaisia herkkuja juhlapöytään.
Se on trendikäs, valkoinen ja kreikkalainen. Assyrtiko nostattaa nyt maailmalla korkeimpia aaltoja.
Autoreissu Pohjois-Norjaan on kesän kohokohta. Tromssan naapurisaarilla nautitaan villeistä maisemista, leppoisasta leirielämästä ja tuoreesta kalasta.
Nurmeksen seudulla toimiva Pihlajapuu on vanhaan kyläkouluun entisöity majatalo, joka palkitsee herkuttelua ja saunomista arvostavan lomailijan.
Kevään hennoissa nokkosissa on hienostunut maku ja rutkasti hyödyllisiä ravintoaineita. Kurkkaa vinkit nokkosmetsälle ja viinivalintoihin.
Voikukka valtaa taas pihat, puistot ja pientareet. Mutta se valloittaa myös lautasella. Katso vinkit voikukan käyttöön kesäkeittössä.
Vappua voi juhlistaa monella tavalla – ja monella budjetilla. Näillä täsmäiskuilla valitset ostoskoriisi juuri sinun suunnitelmiisi sopivat vappukuohuvat.
Vappu on kuplajuomien sesonkia. Erityisesti helposti lähestyttävät, hedelmäisen suunmyötäiset ja pirskahtelevat proseccot ovat keväisten juhlien suosikkeja.
Hyvän elämän resepti -juttusarjassa pääsemme kurkistaman, mistä tunnettujen ravintola-alan ammattilaisten hyvä elämä koostuu. Keittiömestari Helena Puolakka ammentaa energiaa suurkaupunkien sykkeestä ja antaa naurun hersyä.
Näissä crémanteissa on ranskalaisittain sitä jotain tiettyä “je ne sais quoi’ta”.
“Alussa oli paratiisi, ja kaikki oli hyvin. Aatami ja Eeva viihtyivät alastomina toistensa seurassa, ja sitten käärme tuli ja houkutteli heidät syömään omenan kielletystä puusta. Ja siihen se ilo loppui.” Jaakko Heinimäki pohtii synnin ja calvadoksen yhteyttä.
Riiassa käydessä kannattaa seikkailla pari tuntia Euroopan suurimpiin kuuluvalla ruokatorilla.