Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Jukolan Juusto on monelle Keski-Suomeen matkaavalle tuttu pysähdyspaikka nelostien varrella Leivonmäellä. Se on myös kotimaisen cheddar-juuston koti.
Aura syntyi Turussa mutta muutti Keski-Suomeen ja vuosia sitten. Suomen ensimmäinen sinihomejuusto, ja sen kultainen pikkuveli ovat tärkeä osa suomalaista juustokulttuuria.
Metsuri-juusto on legendaarisen Mont d’Or -juuston mouhijärveläinen serkku. Kaada sen seuraksi lasiin hedelmäistä viiniä tai olutta.
Jäikö joulusta portviiniä? Ei hätää, portviini on täydellinen juustoviini. Kokeile roquefortin tai kotimaisen leipäjuuston kanssa.
Etsitkö täydellistä makuparia tai lahjavinkkiä herkkusuulle? Paritimme kuusi juustoa ja juomaa.
Vahvat maistuvat rinnakkain. Tuhdit punaviinit ja voimakkaat juustot kesyttävät toisensa maistuvaksi makupariksi.
Aidot omenasiiderit ja pehmeät kittipintaiset juustot muodostavat keskenään täydellisiä makupareja.
Hapokkailla viineillä ja juustoilla on saumaton suhde. Viinin sisältämät luontaiset hapot leikkaavat juuston rasvaisuutta ja tasapainottavat kokonaisuutta.
Gewürztraminer, muscat, riesling ja sauvignon blanc ovat aromaattisia valkoviinejä, jotka hurmaavat tuoksullaan ja viettelevät juustoviineinä.
Roseeviinit sopivat suviaterian ruokajuomaksi tai kesäisten juustojen seuraan.
Samppanja on hienostunut aperitiivi, mutta sillä voi herkutella koko aterian, alkuruoasta juustoihin.
Amarone on kuin luotu pitkään kypsyneiden, voimakkaiden juustojen seuraan. Juustot ja amarone, täydellinen parivaljakko koleisiin iltoihin!
Sherryt ovat monimuotoisia väkevöityjä viinejä, joihin on helppo tehdä tuttavuutta juustojen kanssa. Kurkkaa 3x juusto + sherry!