Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Kuten monet legendaariset juustot, myös tämä herkku sai nimensä synnyinkotinsa mukaan.
Madeira ei ole vain väsähtänyt jälkiruokaviini, vaan monipuolinen ja mielenkiintoinen viinityyli, jolla on edessään loistava tulevaisuus. Näin uskovat Madeiran tuottajat, jotka satsaavat nyt laatuun ja ikäännyttämiseen.
Viihtyisiä viinibaareja, lounas kasvihuoneessa, juustotastingeja ja cocktailbrunsseja. Herkuttelija suuntaa nyt Amsterdamiin.
Miltä kuulostaisi juoksutapahtuma, jonka reitti kiertää 50 viinitarhan kautta ja jossa voittaja saa palkinnoksi painonsa verran viiniä?
Vieraileva kolumnistimme Seppo Puustinen on Brysselissä asuva juristi, jolla on lainopillinen mielipide alkoholin etämyynnistä.
Rapukausi käynnistyy nyt! Tässä rapuviinivalintamme Alkon tilausvalikoimasta. Kurkkaa viinit!
Viinilehden kolumnisti Stuart Pigott on napakoilla mielipiteillään viinipiirejä ravisteleva brittiläinen kirjailija ja toimittaja. Tällä kertaa hän mutustelee israelilaisia viinejä.
Lontoo tarjoaa viininrakastajalle tasting-elämyksiä, mielenkiintoisia viinikauppoja, brittiviinejä ja hauskoja herkuttelupaikkoja. Lue Lontoon matkavinkit!
”Maailmanavaruuden äärettömyydessä vaeltaa lukemattomia tähtiä, Jumalan loistavia ajatuksia, autuaita soittimia, joilla Luoja soittaa.”
Ravintoloissa työskentelevät tutut ovat jo pitkään kertoneet laktoosi-intolerantikko-vegaanista, joka kyselee tarkasti alku- ja pääruokien raaka-aineista. Kaveri on oikeasti huolissaan, ettei vain syö maitoa tai lihaa. Kunnes tulee jälkiruoan vuoro – joo, kyllä se kermavaahto on ihan okei.
Lähde maltaiselle makumatkalle Tukholmaan. Tutki skandinaavisia oluttrendejä panimobaarissa, ihmettele folkölin uutta nousua ja kiipeä olutpiknikille kaupungin kattojen ylle.
Ruotsinlaivan tax free ei suinkaan ole viinin ystävän ainoa syy suunnata Tukholmaan. Lahden takaa lö...
Happamuus. Ihmisissä kovin luotaantyöntävä ominaisuus, mutta oluessa kutsuva ja herkullinen. Tasapainoisen hapan ja raikas olut on mitä parasta lasin täytettä näin kesällä. Ehkä juuri siksi niiden suosio näyttää vain kasvavan.