Marinoidut oliivit

Resepti
Marinoidut oliivit

Ainekset

4 annosta
10 min
gluteeniton, maidoton, munaton
*
2 sardellifileetä
1 valkosipulinkynsi
1/2 dl oliiviöljyä
2 dl kalamata-oliiveja
2 tl pikkukapriksia
3 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
kuivattua chiliä myllystä

Valmistusohje

1. Hienonna sardellifileet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kala ja valkosipuli öljyn kanssa.
2. Yhdistä joukkoon oliivit, kaprikset ja lehtipersilja. Rouhaise joukkoon muutama kierros chiliä myllystä.
3. Tarjoa oliivit sellaisenaan tai pastan ja tomaattikastikeen sekä burrata & gremolatan kanssa. Tai täydennä marinoiduilla oliiveilla italialaista makkara-juustoplatteria.

Punaviinisuositus

Nero Grande Salice Salentino Riserva 2015

005155, Alkon tuotesivu
Punaviini / DOC Salice Salentino / Apulia, Italia
Femar Vini
Malvasia Nera, Negroamaro
9,98 € (0,75 l)
Katso Viinistä viiniin -viiniarvio

Valkoviinisuositus

Dal Cero Vigneto Runcata 2015

574497, Alkon tuotesivu
Valkoviini / DOCG Soave Superiore / Veneto, Italia
Dal Cero
Garganega
24,99 € (0,75 l)
Katso Viinistä viiniin -viiniarvio

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä