Karitsatartar muikunmädillä

Pehmeä karitsan sisäpaisti on herkullista raakana. Sen herkkä maku ei jyrää muikunmätiä, joka antaa keväiselle tartarille upeaa merellistä raikkautta.
Karitsarillette

Karitsarillette sopii pääsiäismenun alkuun aperitiivin kanssa. Potkan rakenne kestää pitkän haudutuksen kovassa lämmössä. Täydellinen juhlapöydän herkku!
Kurpitsa-fetapiirakka

Piirakoiden tekemisessä kaikki lähtee pohjasta ja sen työstäminen palkitsee lopputuloksessa. Täytä herkullinen piirakkapohja syksyisellä kurpitsalla ja fetalla.
Juustoleipä

Arkinen voileipä jalostuu smörrebrödinä taideteosmaiseksi juhlaherkuksi.
Parsaleipä

Arkinen voileipä jalostuu smörrebrödinä taideteosmaiseksi juhlaherkuksi.
Munakoisoleipä

Arkinen voileipä jalostuu smörrebrödinä taideteosmaiseksi juhlaherkuksi.
Savuperunaleipä

Arkinen voileipä jalostuu smörrebrödinä taideteosmaiseksi juhlaherkuksi.
Kanasalaattileipä

Arkinen voileipä jalostuu smörrebrödinä taideteosmaiseksi juhlaherkuksi.
Haudutetut purjot ja kaprisvinegretti

Suolainen ja hapokas vinegretti tasapainottaa upeasti purjon makeutta. Inspiroidu ranskalaisen keittiön klassikosta!
Perunarösti ja savusilakkamousse

Täydellinen pari sopii toisilleen kuin pehmeä silakkamousse ja rapea perunarösti. Voit paistaa röstit etukäteen ja lämmittää ne nopeasti ennen tarjoilua.
Ranskalainen vihreä salaatti & vinegretti

Ranskalaisen vihreän salaatin salaisuus on paksulehtinen salaattilajike ja perhereseptillä tehty hapokas vinegretti.
Karitsatartarleivät

Pienet karitsatartarleivät ovat täynnä makua. Saat rustiikista leivästä mainion iltapalan, mutta smörre toimii myös rennon illallisen alkuruokana.
Salaattiwrapit

Salaattiwrapit ovat näppärää tarjottavaa piknikillä ja pihajuhlissa. Sormisyötävien rullien makumaailma on raikkaan skandinaavinen ja ne ovat myös helppoa lounasruokaa.