Karitsarulla, paahdetut perunat ja salsa verde

Kokonainen karitsanjalka on monikäyttöinen ruhonosa, josta syntyy luonteikas karitsarulla. Tarjoile kevään juhlapöydässä paahdettujen perunoiden ja salsa verden kanssa.
Pasta alla Norma

Pasta alla Norma on Sisilian mestariteos, jonka aromit kuljettavat Välimerelle. The Wine Peoplen yrittäjä Peter Kosten jakoi suosikkireseptinsä.
Harissaperunat

Harissatahna antaa potuille lämpimän halauksen.
Tomaattirisotto

Helppo tomaattirisotto syntyy laadukkaista säilyketomaateista, sillä ne ovat sesongissa ympäri vuoden.
Kurpitsa-fetapiirakka

Piirakoiden tekemisessä kaikki lähtee pohjasta ja sen työstäminen palkitsee lopputuloksessa. Täytä herkullinen piirakkapohja syksyisellä kurpitsalla ja fetalla.
Juustoleipä

Arkinen voileipä jalostuu smörrebrödinä taideteosmaiseksi juhlaherkuksi.
Parsaleipä

Arkinen voileipä jalostuu smörrebrödinä taideteosmaiseksi juhlaherkuksi.
Munakoisoleipä

Arkinen voileipä jalostuu smörrebrödinä taideteosmaiseksi juhlaherkuksi.
Savuperunaleipä

Arkinen voileipä jalostuu smörrebrödinä taideteosmaiseksi juhlaherkuksi.
Kanasalaattileipä

Arkinen voileipä jalostuu smörrebrödinä taideteosmaiseksi juhlaherkuksi.
Parsadaal

Lämmittävä ja runsas parsadaal sopii täydellisesti kevääseen, mutta syksyllä parsan voi vaihtaa ruusukaaliin. Paras tapa nauttia parsadaalia on koota ystävät yhteen, valita teemaan sopiva soittolista ja avata pari pulloa grüneria.
Haudutettu uunikala

Haudutettu uunikala on yksinkertaisen herkullinen viikonloppuherkku. Viinintekijä Ernst Loosen jakoi isoisoäitinsä klassikkoreseptin.
Paahdettu bataattikeitto

Paahteisen mausteinen bataattikeitto harissatahnalla on kuin lämmin halaus.