Burrata & gremolata

Resepti
Burrata & gremolata

Burrataa ja gremolataa. Niin simppeliä, niin hyvää. Tarjoa sellaisenaan tai pastan ja tomaattikastikkeen kanssa.

Ainekset

4 annosta
10 min
gluteeniton, munaton, kasvis
*
1–2 valkosipulinkynttä
1 luomusitruunan kuori
3/4 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
1/4 tl sormisuolaa
mustapippuria myllystä
250 g burrataa tai bufalamozzarellaa

Valmistusohje

1.Kuori valkosipulinkynnet. Hienonna mahdollisimman pieniksi paloiksi. Pese ja raasta sitruuna. Hienonna lehtipersilja.
2. Sekoita valkosipuli, sitruunankuori ja lehtipersilja keskenään. Mausta seos suolalla ja muutamalla kierroksella pippuria myllystä.
3. Laita burrata kulhoon. Ripottele gremolata päälle.
4. Tarjoa sellaisenaan tai pastan ja tomaattikastikeen kanssa.

Punaviinisuositus

Nero Grande Salice Salentino Riserva 2015

005155, Alkon tuotesivu
Punaviini / DOC Salice Salentino / Apulia, Italia
Femar Vini
Malvasia Nera, Negroamaro
9,98 € (0,75 l)
Katso Viinistä viiniin -viiniarvio

Valkoviinisuositus

Dal Cero Vigneto Runcata 2015

574497, Alkon tuotesivu
Valkoviini / DOCG Soave Superiore / Veneto, Italia
Dal Cero
Garganega
24,99 € (0,75 l)
Katso Viinistä viiniin -viiniarvio

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä