viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Burrata & gremolata

13.03.2019 Sanna Kekäläinen + Kuva Sami Repo + Viinit Antti Rinta-Huumo

time Created with Sketch.
10 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Burrataa ja gremolataa. Niin simppeliä, niin hyvää. Tarjoa sellaisenaan tai pastan ja tomaattikastikkeen kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 annosta

10 min

gluteeniton, munaton, kasvis

*

1–2 valkosipulinkynttä

1 luomusitruunan kuori

3/4 dl lehtipersiljaa hienonnettuna

1/4 tl sormisuolaa

mustapippuria myllystä

250 g burrataa tai bufalamozzarellaa

Valmistusohje

1.Kuori valkosipulinkynnet. Hienonna mahdollisimman pieniksi paloiksi. Pese ja raasta sitruuna. Hienonna lehtipersilja.
2. Sekoita valkosipuli, sitruunankuori ja lehtipersilja keskenään. Mausta seos suolalla ja muutamalla kierroksella pippuria myllystä.
3. Laita burrata kulhoon. Ripottele gremolata päälle.
4. Tarjoa sellaisenaan tai pastan ja tomaattikastikeen kanssa.

Punaviinisuositus

Tommasi Valpolicella 2022

Alkon tuotenro 1:

Punaviini Veneto
14,79 €
0,75 l
Laatu vastaa hintaa
Lue lisää

Valkoviinisuositus

Dal Cero Vigneto Runcata 2018

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Veneto
24,99 €
0,75 l
Kallis
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

5 x parhaat vappukuplat

24.04.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä