Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Viineistä oppii maistamalla. Niitä kannattaa valita maisteluun mahdollisimman monipuolisesti, eri al...
Champagne, Ranska. Legendaarisen samppanjantekijän Anselme Selossen ja hänen Corinne-vaimonsa hotelli on tyylitietoisen herkkusuun ykkösvalinta.
Viini on nautinto, joka voi syventyä harrastukseksi. Kun viinikurssit eivät enää riitä, voi löytää itsensä pitämästä tastingeja, pyörittämästä viinikerhoa tai hoitamasta vuokrapalstaa Italiasta.
Perinteikäs Torresin viinitalo toi markkinoille oman cavan. Raikkaan hedelmäinen ja pirteän hapokas kuohuviini on sekoitus klassista cava-rypälekolmikkoa.
Vappu, äitienpäivä tai kesäinen piknik, brunssi toimii aina. Valitse juomaksi viehkeästi makea kuohuviini, se ei petä! Katso viinisuositukset!
Viini-lehden vaalikoneeseen vastasi vajaan kuukauden aikana yli 4 000 vastaajaa. Pääosa vastaajista haluaisi Suomeen vapaampaa alkoholipolitiikkaa, muttei vapauttaisi väkeviä alkoholijuomia vähittäiskauppoihin.
Klassiselta Bordeaux’n viinialueelta löytyy niin museollinen viiniä, karamellisoituja rommileivoksia kuin sähkökaapissa metelöiviä sammakoitakin. Lue juttu!
Viini-lehden viiniasiantuntija Antti Rinta-Huumo valitsi sopivat viinit kolmesta eri hintaluokasta lampaan tai karitsan vierelle. Katso viinisuositukset!
Samppanja on hienostunut aperitiivi, mutta sillä voi herkutella koko aterian, alkuruoasta juustoihin.
Valitsimme Vuoden samppanjan ja Vuoden kuohuviinin yli 50 maistetun kuohujuoman joukosta. Molemmat voittajaviinit tulevat Ranskasta – katso voittajat!
Viinit olivat vihdoin myynnissä ruokakaupassa. Päivää oli odotettu ja sitä oli pelätty. Optimistien mielissä Suomi oli vihdoin osa eurooppalaista kulttuuriyhteisöä ja pessimistit vannoivat ennenaikaisten kuolemien, huostaanottojen ja yhteiskunnallisen pahoinvoinnin nimiin.
Sikke Sumari on kokki ja ravintoloitsija. Sikke´s ravintola aukeaa Helsinkiin ja siitä kertova kirja julkaistaan keväällä. Lue haastattelu!
Lähes 90 prosenttia saaren viineistä on tehty kotoperäisestä lajikkeesta ja yhä useampi tila on siirtynyt myös luomuviljelyyn. Katso Sisilian TOP 3 viinit!