Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Saksalainen Master of Wine Anne Krebiehl kävi Suomessa. Miltä maistuvat saksalaiset viinit nykyään? Sukelsimme Saksan viinien maailmaan hänen johdollaan.
Kirjailija Kjell Westö on helppojen punaviinien ystävä. Portugalilaiselta hotelli-isännältä saadussa pullossa ei ollut edes etikettiä, mutta kun sen avasi keskellä Suomen pimeintä marraskuuta, se maistui taivaalliselta.
Jäikö joulusta portviiniä? Ei hätää, portviini on täydellinen juustoviini. Kokeile roquefortin tai kotimaisen leipäjuuston kanssa.
Tapasimme samppanja-asiantuntija Essi Avellanin ja kysyimme häneltä 5 nopeaa kysymystä. Minkä samppanjan Essi ottaisi mukaan autiolle saarelle?
Kuplilla, kiitos! Maistoimme kolme herkullista samppanjaa Alkon tilausvalikoimasta. Lue samppanjavinkkimme ja tarjoa kuplajuomat vaikka uudenvuodenjuhlissa.
Pala suklaata ja lasillinen viiniä tai olutta, voiko parempaa ollakaan? Kolme asiantuntijaa vinkkaavat omat suosikkikombonsa.
Alfred Cointreau on kuuluisan liköörisuvun vesa, jonka johdatti cocktailien maailmaan oma isoäiti.
Listasimme parhaat jouluviinit erilaisille jouluruoille. Näillä viineillä ja tarjoiluvinkeillä hoidat kuusijuhlan tuliaisista jälkiruokiin.
Etsitkö täydellistä makuparia tai lahjavinkkiä herkkusuulle? Paritimme kuusi juustoa ja juomaa.
Viinilehden toimituksen lisäksi lehteä ja sen eri kanavia tekee vakituisesti runsas joukko alan ammattilaisia – tässä heistä muutama!
Vahvat maistuvat rinnakkain. Tuhdit punaviinit ja voimakkaat juustot kesyttävät toisensa maistuvaksi makupariksi.
Viinilehti järjesti lukijamatkan Piemonteen marraskuun lopulla. Mukaan lähti 10 herkkusuuta, joista kaksi oli Viinilehden lukija-arvonnan voittajia. Neljä päivää hurahti mukavassa porukassa kuin siivillä ja vain vatsa joutui venymään – herkuttelemaanhan sinne lähdettiin!
Suomen virallinen kansallisruoka on ruisleipä ja viinihörhö Antti Rinta-Huumo valitsi leivälle sopivimmat viinit. Nauti ruisleipä voilla viinin kanssa.