Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Pihlajanmarjat, nuo punaiset C-vitamiinipommit, haastavat niin viinin kuin ruoankin. Herkulliset marjat sopivat kuitenkin niin pää- kuin jälkiruoille – ja löytyypä niille viiniparitkin.
Kesäkurpitsasato on ollut tänä vuonna ennätyssuuri ja vihanneksia uhkaa hävikki. Pelasta upeat kesäkurpitsat ja nappaa talteen helpot ja herkulliset kesäkurpitsareseptit.
Kesällä keittiö muuttaa ulos ja grilli sekä nuotio korvaavat lieden. Pienellä vaivalla teet elämäsi maistuvimmat grilliruoat.
Mikä sopisikaan paremmin grilliruoalle kuin australiainen punaviini. Maa tuottaa myös hyvin mielenkiintoisia, totutusta poikkeavia punaviinejä.
Sillillä on Suomessa kaksi vuotuista sesonkia, joulu ja juhannus, sekä pitkä historia osana suomalaista ruokakulttuuria. Kesällä silli on parhaimmillaan uusien perunoiden kanssa, mutta siitä on paljon muuhunkin.
Olut taipuu erinomaisesti myös ruoanlaittoon ja se onkin löytänyt oman paikkansa jo muunmuassa pataruokien valmistuksessa. Testaa pataruokien lisäksi ainakin näitä olutreseptejä:
Varhaisperuna, uusi peruna, neitsytperuna – rakastetulla herkulla on monta nimeä. Moni syö uudet perunat pelkän voin kanssa, mutta kokeile myös grillaamista. Tai tee uusista perunoista muiden kesäkasvisten kanssa muhkea salaatti.
Unohda tylsät voileipäkakut ja tarjoile kevään ihastuttavimmat ja puhuttavimmat voileipäkakut. Aina on syytä juhlaan!
Unohda kevään juhlastressi ja kata pöytään ruokaisia, herkullisia salaatteja. Laita tarjolle salaatti tai kaksi, lisäksi tuoretta patonkia ja levitettä sekä pullo viiniä. Juhlasi on valmis.
Toukokuu on ensimmäisten raparperien aikaa. Monikäyttöinen raparperi on ihanaa makeissa ruoissa, mutta kokeile sitä rohkeasti myös muuallakin – nyt on nimittäin aika kaivaa kesäiset pöytäliinat esiin ja herkutella raparperilla!
Hirvensalmella jalostetaan kotimaista järvikalaa niin, että hyväksi käytetään kaikki mahdollinen – tulevaisuudessa jopa suomut.
Terveisiä maailmalta! Lähde mukaan makumatkalle Eurooppaan. Istahda ranskalaisen bistron terassipöytään, nauti saksalaiseen tyyliin parsaa ja rieslingiä tai aloita grillikausi kreikkalaiseen tapaan.
Riesling on moni-ilmeinen kameleontti. Viinin tyylistä riippuen se sopii myös mitä moninaisimmille ruoille. Parsakauden kunniaksi paritimme rieslingit ja niille sopivat parsareseptit. Ota haltuun Riesling-faktat ja testaa täydelliset parsa-riesling -kombot.