viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Marinoidut oliivit

13.03.2019 Sanna Kekäläinen + Kuva Sami Repo + Viinit Antti Rinta-Huumo

time Created with Sketch.
10 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Marinoi oliivit kapristen, yrttien ja sardellin kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 annosta

10 min

gluteeniton, maidoton, munaton

*

2 sardellifileetä

1 valkosipulinkynsi

1/2 dl oliiviöljyä

2 dl kalamata-oliiveja

2 tl pikkukapriksia

3 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna

kuivattua chiliä myllystä

Valmistusohje

1. Hienonna sardellifileet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kala ja valkosipuli öljyn kanssa.
2. Yhdistä joukkoon oliivit, kaprikset ja lehtipersilja. Rouhaise joukkoon muutama kierros chiliä myllystä.
3. Tarjoa oliivit sellaisenaan tai pastan ja tomaattikastikeen sekä burrata & gremolatan kanssa. Tai täydennä marinoiduilla oliiveilla italialaista makkara-juustoplatteria.

Punaviinisuositus

Tommasi Valpolicella 2022

Alkon tuotenro 1:

Punaviini Veneto
14,79 €
0,75 l
Laatu vastaa hintaa
Lue lisää

Valkoviinisuositus

Dal Cero Vigneto Runcata 2018

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Veneto
24,99 €
0,75 l
Kallis
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Jogurttia, mozzarellaa, tilliä ja chilikurkkuja

time Created with Sketch.
15–30 min
Pikkusyötävä

Pinaatti-fetapiiraat

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Leivonnainen
Jälkiruoka

Appelsiinia ja lakritsia

time Created with Sketch.
30 min

Lue lisää

Kuohuva eleganssi – Viinilehden Vuoden samppanja ja Vuoden kuohuviini on valittu

16.04.2025 Viinilehden toimitus

Voisiko tulevaisuudessa ostaa ravintolasta viiniä mukaan?

16.04.2025 Annukka Oksanen + kuvat Satu Salmitie ja Shutterstock

Espanjan viileimmät – pruuvissa neljä keväistä valkoviiniä

14.04.2025 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä