Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Pizza on yksi 2020-luvun kuumimmista trendeistä. Nämä ilmiöt ja tuotteet lämmittävät pizzanrakastajien sydämiä.
Viiden tähden Château de Riquewihr Riesling Grand Cru Schoenenbourg tuo ruokapöytään tyyliä ja trendikkyyttä. Herkullinen alsacelainen on taivaallista klassisen brie-juuston kumppanina.
Alkoholiton juomatarjonta on kehittynyt huimasti ja myös viinikentällä pöhistään alkoholittomien parissa. Uusia tapoja ja tyylejä valmistaa alkoholittomia kuohuviinejä kehitetään vauhdilla. Maistoimme kahdeksan alkoholitonta kuohuvaa ja tutustuimme tämänhetkiseen tarjontaan.
Ahh chianti, tuo Toscanan alueen klassikkoviini. Täydennä viinikaappiasi näillä herkullisilla pulloilla.
Tuhdit, tummat ja tanniiniset Nebbiolo-rypäleestä valmistetut punaviinit ovat loistavia viinejä kylmään talveen. Tässä suosikkimme.
Viinilehden omat Viinimuijat Eeva Hakala ja Lulu Myllyniemi aloittivat podcastinsa kakkoskauden fiilistelemällä punaviinejä. Uutuutena on Spotify-lista, jonne Viinimuijat valitsevat kuukausittain viisi biisiä jakson teeman mukaan.
Barolon ja barbarescon erikoismies Giorgio Rivetti muutti puolivahingossa klassikkoalueiden viinit ikiajoiksi. Energisen viinintekijän arvovaltainen julkisivu kätkee taakseen pirskahtelevan ja helposti lähestyttävän luonteen. Se maistuu La Spinettan viineissä.
Kipin kapin riistametsälle tai lähimarketin pakastealtaalle. Riistakausi käynnistyy parhaillaan ja pakkasosastolla riista on sesongissa ympäri vuoden.
Siitä lähtien, kun viinin värin liukeneminen rypäleiden kuorista on ymmärretty, punaviinillä on ollut vakaa asema viinimaailmassa. Täyteläisyydestä kuljetaan nyt kohti raikkautta ja klassikkoalueiden rinnalle nousee uusia kiinnostavia punaviinialueita.
Muodostimme täydellisiä makupareja herkullisista viineistä ja somen hittiruoista.
Viinilehden viiniasiantuntija ja viinihörhö Antti Rinta-Huumo seikkailee niin vuoden viinien sokkomaisteluissa kuin viinintekijöiden tapaamisissa. Tärkeä osa työtä on sopivien viini-ruokaparien valinta Viinilehden ruokakuvauksissa.
On aika koota ystävät raclettegrillin ympärille. Kysyimme herkkukauppojen omistajilta vinkkejä raclettepöydän tarjoiluihin. Saimme vastaukseksi kaikkea kastanjoista Iberian kinkkuun.
Viini, joka on hinta-laatusuhteeltaan paras mahdollinen, saa Viinilehdeltä Löytö-tittelin. Nämä viinit nostavat hymyn huulille, eivätkä ne tee lovea lompakkoon.