Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Hyvän elämän resepti -juttusarjassa kysymme ravintola-alan vaikuttajilta heidän elämänsä tärkeimpiä ainesosia. Pitkien työpäivien vastapainoksi keittiömestari Tommi Tuominen tykkää mäiskiä padelia, pötköttää karvakaverin kanssa sohvalla tai varata lasketteluloman.
Viini virtaa, mutta vain tietyissä piireissä. Nuoret aikuiset eivät enää automaattisesti parita viiniä ja ruokaa tai nauti lasillista kokkaillessa. Illanvietossakin juomaksi valikoituu useimmiten jokin muu kuin viini.
Mitä alkoholin etämyynnistä keskustellaan Suomessa? Kokosimme yhteenvedon tapahtumista sekä listan lukemisen ja katsomisen arvoisista jutuista ja kannanotoista. Mukana myös Viinilehden tiedotteet aiheesta.
Juuston ja viinin yhdistäminen onnistuu parhaiten kun valitset tietylle juustolle sopivan viinin. Tässä kolme viinisuositusta kolmelle suolaiselle, kovalle juustolle.
Vuoden Tarjoilija -kilpailun finalistit ottavat toisistaan mittaa Helsingin Messukeskuksen kisaravintolassa torstaina 27.10. ja perjantaina 28.10. Lauantaina 29.10. kruunataan kilpailun voittaja. Jututimme finalisteja ja tutustuimme heihin hieman pintaa syvemmältä.
Onko tonic-vesissä eroja? Testasimme neljätoista erilaista tonic-vettä, ginillä ja ilman.
Berta Schneiderin panemissa oluissa on vähän alkoholia ja paljon makua.
Kun kohotellaan ja kilistellään viinilaseja, toivotetaan monissa kielissä terveyttä tai elämäniloa. Meillä sanotaan suomeksi kippis ja hölkynkölkyn, ruotsiksi skål. Kippis ja skål tarkoittavat oikeastaan samaa: kippiksen juuri on kippo, mitä myös skål tarkoittaa.
Leveän mausteiset aromit ja roteva suutuntuma yhdistävät syksyyn sopivia valkoviinejä.
Viini & Ruoka -tapahtuman odotetut tastingit ovat nyt myynnissä. Varaa paikkasi toinen toistaan houkuttelevimpiin tastingeihin ja nauti viinikokemuksista koko viikonlopun ajan. Viini & Ruoka -tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa 27.10.–30.10.
Syksyn mittaan nähdään, miten hybridityön yleistyminen vaikuttaa työpäivän ja kotiinpaluun väliseen sosiaaliseen siirtymäriittiin. Verkostoitumiskaupunki Washingtonissa afterworkilla siemaillaan kalifornialaisia viinejä, olutta ja cocktaileja. Ja tutustutaan pöytänaapureihin.
Ranskalaisia herkkuja, bistrotunnelmaa ja pariisilaistyylisiä kulmakuppiloita. Tervetuloa Ranskaan Suomessa!
Vuoden Tarjoilija -kilpailun finalistit ottavat toisistaan mittaa Helsingin Messukeskuksen kisaravintolassa torstaina 27.10. klo 12–15. Osallistu arvontaan – voit voittaa lounaan kilpailun pyörteissä sinulle ja ystävällesi.