viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
5 x ravintola
Ravintolat

5 x Helsingin ravintolat, jotka lämmittävät talven tuiskeessa

13.02.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuvat ravintolat

Helsingin talvi on tunnettu vaihtelevista olosuhteistaan, mutta lohtua talven tuiskeeseen löytyy toinen toistaan tunnelmallisemmista ravintoloista. Suuntaa näihin viiteen.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

The Firm

The Firm

Sörnäisten pieni piilotettu helmi löytyy Pääskylänrinteestä. Cocktaileja, natuviinejä ja herkullisia snackseja tarjoava, itseään huvipuistoksi tituleeraava korttelibaari on fiilikseltään rento ja kutkuttava. Luvassa on muun muassa räppiä ja risottoa sunnuntaisin – nappaa kylkeen hyvä natuviini ja nauti!

The Firm, Pääskylänrinne 2

BasBas Kulma

Basbas Kulma

Baskeri & Basso -bistron pikkusisko, BasBas Kulma, luottaa rentoon tunnelmaan, herkulliseen ruokaan ja artesaaniviineihin. Hiiligrillillä varusteltu keittiö luo ravintolaan tunnelmaa ja tuoksua, ja avotulella tiristetyt bistroherkut saavat vakioasiakkaat tulemaan kerta toisensa jälkeen takaisin.

BasBas Kulma, Tehtaankatu 27–29

Ragu

Ragu

Leipä, leipä ja leipä! Ragu on leivänrakastajan paratiisi. Vaihtelevilla levitteillä tarjottu leipäkori starttaa illallisen, ja sen perässä saapuu ravintolaan aina uudestaan ja uudestaan. Italialaiset viinit kruunaavat skandikeittiöstä inspiroituneen ruokalistan viimeiseen pisaraan asti.

Ragu, Ludviginkatu 3–5

Goose Pastabar

Goose pastabar

Mahassa tuntuu onnelliselta, kun herkullinen pasta valuu kohti vatsaa. Silmiä hivelee ravintolan kauneus, ja lompakkoa miellyttää täydellinen hinta-laatusuhde. Rento meininki ja mutkaton palvelu kruunaavat toinen toistaan herkullisemmat pasta-annokset. Ravintola ei ota pöytävarauksia, mutta tänne oikeasti kannattaa jonottaa.

Goose Pastabar, Eerikinkatu 44

Kappeli

Kappeli

Käy kaupunkikävelyllä ja pysähdy lämmittelemään klassiseen Kappeliin! Uudistunut klassikko lämmittää talven vaihtelevilla keleillä, ja oikeaan tunnelmaan pääset varmasti ravintolan eri osioissa. Ravintolakokonaisuuteen kuuluu baari, kahvila, ravintola ja terassi.

Kappeli, Eteläesplanadi 1

Lue lisää

Maaginen Bryssel – 7 x Brysselin ravintolat

04.03.2024 Teksti ja kuvat Maria Carvajal

Raflasuositukset taskussa: parhaat ravintolasovellukset

13.06.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Dublin – 6 x baaritärppi reissuun

13.02.2023 Anikò Lehtinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä