Jogurtti-valkosuklaavaahto, marinoituja marjoja

Käytä vadelmia, mansikoita, mustikoita, punaisia viinimarjoja yhdessä tai erikseen pakasteesta (paitsi jos saat hyviä tuoreita). Kiehauta vesi, lisää sokeri. Jäähdytä ja halutessasi mausta appelsiiniliköörillä. Kaada liemi marjojen päälle ja anna mehustua 2-3 tuntia. Sekoita jogurtti, sokeri, raastettu limen kuori ja mehu. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa ja sekoita maustamattoman jogurtin kanssa. Lisää kevyesti vaahdotettu […]

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

(4 hengelle)

Marinointiin

1 l marjoja

2 dl vettä

50 g sokeria

tilkka appelsiinilikööriä

Vaahto

2 dl maustamatonta jogurttia

50 g sokeria

100 g valkosuklaata

1 vaniljatangon sisus

1 lime- sitruuna

3 dl kuohukermaa

Valmistusohje

Käytä vadelmia, mansikoita, mustikoita, punaisia viinimarjoja yhdessä tai erikseen pakasteesta (paitsi jos saat hyviä tuoreita). Kiehauta vesi, lisää sokeri. Jäähdytä ja halutessasi mausta appelsiiniliköörillä. Kaada liemi marjojen päälle ja anna mehustua 2-3 tuntia.

Sekoita jogurtti, sokeri, raastettu limen kuori ja mehu. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa ja sekoita maustamattoman jogurtin kanssa. Lisää kevyesti vaahdotettu kerma. Tarjoile marjat ja vaahto jääkylminä.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla