Yleinen

Burrata & gremolata

13.03.2019 Sanna Kekäläinen + Kuva Sami Repo + Viinit Antti Rinta-Huumo

time Created with Sketch.
10 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Burrataa ja gremolataa. Niin simppeliä, niin hyvää. Tarjoa sellaisenaan tai pastan ja tomaattikastikkeen kanssa.

Ainekset

4 annosta

10 min

gluteeniton, munaton, kasvis

*

1–2 valkosipulinkynttä

1 luomusitruunan kuori

3/4 dl lehtipersiljaa hienonnettuna

1/4 tl sormisuolaa

mustapippuria myllystä

250 g burrataa tai bufalamozzarellaa

Valmistusohje

1.Kuori valkosipulinkynnet. Hienonna mahdollisimman pieniksi paloiksi. Pese ja raasta sitruuna. Hienonna lehtipersilja.
2. Sekoita valkosipuli, sitruunankuori ja lehtipersilja keskenään. Mausta seos suolalla ja muutamalla kierroksella pippuria myllystä.
3. Laita burrata kulhoon. Ripottele gremolata päälle.
4. Tarjoa sellaisenaan tai pastan ja tomaattikastikeen kanssa.

Punaviinisuositus

Nero Grande Salice Salentino Riserva 2016

Alkon tuotenro: 005155

Punaviini Apulia
6,98 €
0.75 l
Artboard Created with Sketch.
one-point Created with Sketch. 1
Edullinen ostos
Lue lisää

Valkoviinisuositus

Dal Cero Vigneto Runcata 2018

Alkon tuotenro: 574497

Valkoviini Italia
24,99 €
0.75 l
Artboard Created with Sketch.
minus-one-point Created with Sketch. -1
Kallis
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Fine diningia kotona: Kozeen Shiwanin “tsatsiki”

time Created with Sketch.
45 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Haudutetut possun posket ja madeira glaze

time Created with Sketch.
5 h 30 min
Gluteeniton Liharuoka
Jälkiruoka

Lue lisää

Viinien ostaminen netistä

25.05.2022 Viinilehden toimitus

Sommelierien pihistä vs. panosta -viinit kesään

25.05.2022 Maria Carvajal

Viinilehti etsii uutta myyntijohtajaa – oletko se sinä?

24.05.2022 Viinilehden toimitus