Normandialainen kanapata

Omenat ja pihlajanmarjat rakastavat toisiaan keittiössä. Tarjoa lempeän kanapadan seurana pihlajanmarjahyytelöä ja uunissa paistettuja juurestikkuja.

Grillikana-kesärehuleivät

Kesän kaunein grilliruoka syntyy grillissä kypsennetystä leivästä, kanasta, sesongin kasviksista, syötävistä kukista ja villiyrteistä.

Waldorfin salaatti

Waldorfin salaatti

Waldorfin salaatin nykyversio on kaunis kuin kukka. Kylmä kanasalaatti waldorfin tyyliin saa uutta makua chilistä ja seesaminsiemenistä, ja se nautitaan kuohuviinin kanssa.

Yrttibroileri ranskalaiseen tapaan

Tuoreyrttien maustama broileri paistuu uunissa meheväksi, kun muistat valella sitä ahkerasti. Maistuu herkulliselta chileläisen pinot noir -viinin kaverina.

Savusimpukka-shotti

Tarjoile makupaloja vaihteeksi pikkukipoista. Keittoshotti maistuu lempeästi purjolta ja fenkolilta.

Savubroileri ja paahdettu parsa

Savubroileri on pääsiäispöydän kunkku. Kokonainen broileri vaatii reipasta marinointia ja riittävää maustumisaikaa ennen kypsentämistä.

Savustettu kalkkuna

Kalkkuna on yksinkertaista savustaa savustuspussin avulla. Tarjoa lisukkeena vaikkapa parsaa tai piaprjuurikastiketta.