Normandialainen kanapata

Omenat ja pihlajanmarjat rakastavat toisiaan keittiössä. Tarjoa lempeän kanapadan seurana pihlajanmarjahyytelöä ja uunissa paistettuja juurestikkuja.
Grillikana-kesärehuleivät

Kesän kaunein grilliruoka syntyy grillissä kypsennetystä leivästä, kanasta, sesongin kasviksista, syötävistä kukista ja villiyrteistä.
Waldorfin salaatti

Waldorfin salaatin nykyversio on kaunis kuin kukka. Kylmä kanasalaatti waldorfin tyyliin saa uutta makua chilistä ja seesaminsiemenistä, ja se nautitaan kuohuviinin kanssa.
Yrttibroileri ranskalaiseen tapaan

Tuoreyrttien maustama broileri paistuu uunissa meheväksi, kun muistat valella sitä ahkerasti. Maistuu herkulliselta chileläisen pinot noir -viinin kaverina.
Savusimpukka-shotti

Tarjoile makupaloja vaihteeksi pikkukipoista. Keittoshotti maistuu lempeästi purjolta ja fenkolilta.
Gua Bao eli taiwanilaiset höyrytetyt sämpylät kanatäytteellä

Täytetyt Gua Bao -sämpylät ovat helppoa piknikruokaa. Pakkaa eväät mukaan, viinipullo kainaloon ja astele ulos aurinkoon.
Uunikana, uudet perunat ja vihreät kasvikset pellillä

Yhden pellin taktiikka on sesongin rennoin ruoka. Ensin uunin lämpöön pääsee kypsymään tipu. Sen seuralaisiksi ladotaan kevään ensimmäiset uudet perunat ja broccolinit.
Italialaiset kastanjatortellinit kana-sherryliemessä

Joulun lihaliemen italialaisversiossa kastanjan samettinen maku yhdistyy sherryliemeen.
Savubroileri ja paahdettu parsa

Savubroileri on pääsiäispöydän kunkku. Kokonainen broileri vaatii reipasta marinointia ja riittävää maustumisaikaa ennen kypsentämistä.
Rapea kana ja pinaatti-pähkinäsalaatti

Pankojauhoilla kuorrutetut broilerit ja keväinen pähkinäsalaatti tuovat ruokapöytään tuulahduksen Aasiasta.
Savustettu kalkkuna

Kalkkuna on yksinkertaista savustaa savustuspussin avulla. Tarjoa lisukkeena vaikkapa parsaa tai piaprjuurikastiketta.
Kananpojan paistileike grillissä

Mehevät kananpojan paistileikkeet valmistuvat helposti grillissä ja saavat loistavan maun hunaja-etikkaglaseerauksella.
Broilerinrinta ja voi-valkoviinikastike
Mureaa broilerinrintaa purjon ja klassisen voi-valkoviinikastikkeen kera.