Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Viinilehden Vuoden kuohuviinien kärkikolmikkoa dominoi Chardonnay. Vuoden samppanjaksi valikoitui vivahteikkaan briossinen, kypsän hedelmäinen ja moniulotteinen herkku.
Viinilehden Vuoden valkoviini on luonteikas Viuran ja Maturana Blancan sekoitus Espanjan perinteikkäältä punaviinialueelta Riojasta. Hopealle nousi vivahteikas riesling Chilestä. Pronssia sai portugalilainen herkku, joka poikkeaa voittajan tapaan rypälelajikkeiltaan valtavirrasta.
Bryssel ansaitsee maailmanmaineen ravintoloillaan – laadukkaita paikkoja löytyy lähes jokaisesta korttelista. Inspiroidu vinkeistä viikonlopun mittaiseen herkutteluun.
Cadiz on yksi Espanjan gastronomisista pääkaupungeista. Kauppahallin yli sata ruokakojua tarjoavat kulinaristeille suuria seikkailuja.
Herkkusuun matka Englannin lounaiskolkkaan tarjoaa maukkaita yllätyksiä jylhissä maisemissa. Cornwallin rannikko on upea.
Yhdysvalloissa huippuviinejä valmistetaan eri puolilla maata. Tunnetuimpien Kalifornian, Oregonin ja Washingtonin viinialueiden lisäksi maassa on monia muita kasvavia viinialueita, jotka tarjoavat jännittäviä ja ainutlaatuisia viinejä.
Sonoman alueella Kaliforniassa lähes kaikilla viinitiloilla on vähintään yksi ympäristösertifikaatti.
Jukolan Juuston cheddarvalikoimasta löytyy kekseliäitä makuja, kuten kuusenkerkkää ja punaviiniä. Mutta millainen on oikeaoppisen cheddarin valmistusprosessi?
Kolme ravintolaa kertoo, miten juomasuositukset ja viinipaketit syntyvät. Asiakkaille oikea juomaparitus on entistä tärkeämpi asia.