Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Tv-tuottaja-, tietokirjailija- ja seikkailijakaksikko Tunna Milonoff ja Riku Rantala ovat rypäleenpoljennan suomenmestareita. Kulinaristeiksi ja viinidiggareiksi tunnustautuvat miehet eivät pelkää kertoa mielipiteitään myöskään alkoholi- ja viiniasioissa.
Viinien pisteytys – ja varsinkin korkeiden pisteiden yleisyys – on herättänyt paljon keskustelua viime aikoina. Monet viinikriitikot ovat itsekin kommentoineet pisteasteikkojen vajavaisuuksia, mutta silti pisteitä jaetaan yhä kiihtyvällä tahdilla.
Ilmaston lämpenemisestä on ollut hyötyä Kanadan Nova Scotian viininviljelijöille. Tulevaisuuden odotukset on ladattu erityisesti kuohuviineihin.
Oletko kuullut tidal bay -viineistä? Ne ovat Kanadan itä-rannikon pienen Nova Scotia viinialueen valkoviinierikoisuus.
Viinit pyritään tekemään muottiin, joka miellyttää ensisijaisesti viinejä arvostelevia kirjoittajia. Näin väittää kansainvälisesti tunnettu alkuviinien puolestapuhuja Isabelle Legeron.
Suurin osa maailman viinikirjallisuudesta jää harmi kyllä suomentamatta. Poimimme lukemiseksi viisi modernia ja kattavaa englanninkielistä viinitietokirjaa.
Erkki Piitulainen nappasi hopeaa kansainvälisessä World Blind Tasting Championships 2018 -kilpailussa.
Viking Line tuo lokakuussa laivoillensa myyntiin oman samppanjan, jonka ovat tehneet yhdessä Master of Wine Essi Avellan ja Piper-Heidsieckin samppanjatalo.
Euroopan komission toissapäiväinen viesti Suomeen oli selvä. Siinä suhtauduttiin selkeän kriittisesti sosiaali- ja terveysministeriön suunnitelmaan, joka kieltäisi etämyynnin Suomeen.
Suomessa yritetään kieltää alkoholin nettimyyntiä ulkomailta. Yritykset ovat lähinnä huvittavia.
Sommelier Ulla Häkkinen valitsi kolme parasta viiniä kasvisherkuille. Poimi viinit matkaan ja nauti Maailman kasvisruokapäivään sopivien makujen kera.
Tampereella kulinaristia hymyilyttää. Uusia ravintoloita, baareja ja kahviloita aukeaa ilahduttavaa tahtia ja joukossa on todellisia helmiä. Manse on kerrassaan mainio ruoka- ja viinimatkakohde.
Le Brebiou todistaa, että ranskalaiset hallitsevat lampaanmaidon valmistamisen juustoksi.