Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Tervetuloa Halloween ja kekri! Jos kaipaat teemaan sopivia synkkiä juomia, ota talteen nämä juomavinkit.
Helsinkiin on auennut tänä vuonna useampia tunnelmallisia viinibaareja. Kävimme kierroksella ja ihastuimme.
Brittiläis-hollantilainen viiniasiantuntija Simon J Woolf on Viinilehden nettikolumnisti. Simonin oranssiviinikirja Amber revolution – how the world learned to love orange wine valittiin vuoden 2018 viinikirjaksi.
Eteläafrikkalaisen premium-tuottajan tyylikäs Rust En Vrede Estate 2015 -punaviini saa ruokapöydässä arvoistansa seuraa medium-kypsästä hirvestä.
Omenatarhalla Rymättylässä kasvaa vaatimattoman näköisiä talviomenoita. Älä anna ulkonäön hämätä, niistä syntyy samppanjamenetelmällä kotimaista omenakuohuviiniä.
Sake ja sushi ne yhteen sopii… Mutta niin sopii viinikin! Kurkkaa vinkit sushiviinin valintaan ja vie syömäpuikkojen kanssa kikkailu uudelle tasolle.
Rauhassa hautunut, tiivisarominen pataruoka ja mausteinen, voimakas punaviini – täydellinen yhdistelmä! Kokkaa Tarapacá Gran Reserva Cabernet Sauvignon 2019 -punaviinin kylkeen herkullista lammas-sienipataa.
Tervetuloa herkulliselle lukijamatkalle Italian Piemonteen!
Osallistu Viinilehden lukijakilpailuun ja voita herkullinen viini- ja tryffelimatka kahdelle hengelle Piemonteen 25.–28.11.2021!
On aika pukea lämmintä päälle, kaataa lasiin viiden tähden ripassoa ja valmistaa mausteista vegepataa. Italialaisen Cecilia Beretta Valpolicella Superiore Ripasson makumaailmaan sopii täydellisesti marokkolainen juurespata.
Ikääntyneet viinit maksavat usein omaisuuksia eikä järkevän hintaisia ole helppo löytää. Poimi Viinilehden vinkit vanhojen viinien valintaan!
Messukeskuksessa 28.–31.10. järjestettävä Helsingin Viinikylä tarjoaa makoisaa maisteltavaa ja monipuolista ohjelmaa viinistä ja ruoasta kiinnostuneille messukävijöille.