Kauden parhaat aperitiivit: 6 herkullista ruokahalun herättäjää

Aperitiivien tavoite on nostattaa vesi kielelle ja herätellä ruokahalua. Ruokailun klassinen aloittaja on kuohuviini, mutta ruokahalua herättelevä juoma voi olla myös paljon muuta. Usein viinien ronski hedelmähapokkuus tai katkeroiden kitkeryys nostavat tyylikkäästi veden kielelle. Tässä muutama aperitiivi juhlakauteen.

29.11.2021 Viinilehden toimitus

Aperitiivi
Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uuden maailman riesling

Tyylikäs samppanja

Särmikäs kuohuviini

Rheingaun riesling

Rehevä ja hapokas sauvignon blanc

Hennon paahteinen kupliva

Lue myös

nebbiolot

Nautittavat nuoret nebbiolot

Helposti lähestyttävien punaviinien suosio on kasvanut. Se on tarkoittanut muutosta Piemonten jykevien punaviinien profiilissa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Kesän Viinilehti on ilmestynyt. Yöttömän yön numeron löydät kauppojen lehtihyllyiltä.