Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Roseeviinien parhaita puolia on niiden monimuotoisuus. Vaihtoehtoja löytyy heleän vaaleanpunaisista provencelaisista aina Uuden maailman tumman pinkkeihin pullotteisiin.
Karsi prosenteista, älä mausta. Astetta kevyempi gin & tonic syntyy raikkaasta tonicista ja matala-alkoholisesta, ginin makumaailmaa myötäilevästä tisleestä.
Viinilehden Vuoden roseeviini on erittäin herkullinen ja poikkeuksellisen tasapainoinen pinot noir Saksan Pfalzista. Hopeamitalisti on hersyvän marjainen ja pirskahteleva portugalilainen. Pronssisijan nappasi saksalainen viini, jossa on tyylikkäitä marjaisia vivahteita.
Suomessa on kuusi olutsommelieria, jotka ovat suorittaneet Beer Sommelier- tutkinnon. Millaista on olutsommelierin työ?
Jännitys tiivistyy, kun pian kilpaillaan Suomen parhaan sommelierin tittelistä. Miten kilpailijat valmistautuvat kisaan? Mikä heitä motivoi ja ajaa eteenpäin? Jututimme kilpailuun osallistuvia sommeliereja.
Sommelier Antero Niemiaho rakastaa klassisia viinejä ja löytää Saksasta kiinnostavan valkoisen tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pruuviin hän poimi neljä lajikeviiniä vaativaan makuun.
Casablancan viinintuottajia hakeutuu Chilessä uusille viljelyalueille ilmastonmuutoksen seurauksena.
Evääksi, ripeäksi lounaaksi tai nautiskelua pitkän kaavan kautta. Elegantit, raikkaat, tuhdit ja kekseliäät tanskalaiset smörrebrödit taipuvat moneen. Viinilehden Kööpenhaminassa asuva toimituspäällikkö Annukka Oksanen esittelee viisi smörrebrödsuosikkiaan kotikaupungistaan.
Ahh, kevät ja kuplat! Kokoa ystävät koolle, kaada lasiin palkittua Bernard-Massard Cuvèe Organic Brut -kuohuviiniä ja nauti keväisen mätipastan kanssa.
Roseeviinit ovat nyt trendikkäitä, hauskoja, maukkaita, gastronomisia sekä laadukkaampia kuin koskaan. Kaikkea sitä, mitä niistä ei olisi voitu vielä parikymmentä vuotta sitten kuvitellakaan. Mutta mistä näissä viineissä oikein on kyse?
Viinilehden viiniasiantuntija Antti Rinta-Huumo suosittelee maistuvimmat viinit parsaherkkujen vierelle. Katso TOP 5 -lista!
Tuunaa valmisraviolit ja kaada lasiin veden kielelle herauttavaa ripasso superiorea.
Onko pääsiäispöydän viinit vielä hankkimatta? Näitä viinejä löytyy vielä hyvin Alkon hyllyvalikoimasta.