Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Toivota kevät tervetulleeksi! Peter Lehmann Portrait Shiraz on herkullisen hedelmäinen ja täyteläinen australialainen shiraz, joka sopii erinomaisesti pääsiäisen ruokapöytään – ja nautiskeluun sellaisenaan. Testaa Peter Lehmann Portrait Shiraz nopean karitsa-taboullehkulhon kera ja jätä tuntikausien kokkailu muille.
Kaipaatko ravintolaan? Kokkaa kevään kunniaksi ravintolatasoinen, makunystyröitä hellivä neljän ruokalajin samppanjaillallinen.
Roseeprosecco rakastaa punaisia marjoja. Vadelmasta, mansikasta ja punaherukasta syntyvä cocktail pidennetään raikkaalla ja keväisellä roseeproseccolla.
Pinot Meunier on yksi yleisimmin samppanjassa käytetyistä rypäleistä Chardonnayn ja Pinot Noirin lisäksi. Se tuo samppanjaan nuorta hedelmällisyyttä, täyteläisyyttä ja runsautta.
Vaikka sampanjaa valmistetaan tarkoin rajatulla alueella, määrätyistä rypälelajikkeista ja jopa tuotantotavallekin on asetettu sääntöjä, on kullakin sampanjatalolla oma tyylinsä, joka vaihtelee kevyen pirteistä runsaan täyteläisiin. Taloilla on myös perussekoituksensa lisäksi toinen toistaan prameampia ja häikäisevämpiä prestiisisekoituksia. Tässä muutama valinta mielenkiintoisista samppanjoista, joissa on vaan sitä jotain.
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Koristele pöytä kukkasin, kokkaa ranskalaishenkinen viiden ruokalajin menu ja kaada lasiin kuohuviiniä.
Tiedätkö miten kuohuviini tarjoillaan oikeaoppisesti? Kuohuviinin tarjoilu ei ole vaikeaa, kunhan muistat tärkeimmän – eli oikeaoppisen viilennyksen. Näillä vinkeillä tarjoilet kulpajuomat oikein ja tuot tarjoiluun näyttävyyttä.
Samppanjoiden maailmanlaajuinen suosion kasvu on nostanut niiden hintoja entistä korkeammalle. Kuohuviinien yleinen kulutuksen kasvu on puolestaan nostanut samppanjoiden haastajiksi laadukkaita, muualla kuin Ranskan Champagnessa tuotettuja, kuohuviinejä.
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Näillä vinkeillä onnistut kerta toisensa jälkeen brunssikuoharin tai illallissamppanjan valinnassa.
Glera-rypäleestä tuotetaan kevyttä ja kuplivaa proseccoa, jonka suosion kasvulle ei näy loppua.
Vietä rento ilta italialaisittain. Kattilallinen pastaa, tomaattikastikkeessa hautuneita lihapullia, burrataa, gremolataa, oliiveja, artisokkaa, pinaattia, valkosipulileipiä… Rennolla pastaillallisella jokainen saa koota annoksena itse. Sitten vain viini auki ja nauttimaan!