viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Parsaviini
Ruoka

3 x parsaviini – katso suosikit kevään parsaruoille!

13.04.2021 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Kevään tullen kauppojen hyllyt täyttyvät vihreistä ja valkoisista parsoista. Näille upeille kevätherkuille viinin parittaminen voi joskus olla hankalaa, parsan ominaismaku nimittäin saattaa saada viinin maistumaan metalliselta. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen: parsan kera tarjottavat lisukkeet muuttavat viinin ja ruoan yhdistelmän harmoniseksi ja yhteensopivaksi. Tässä muutama vinkki parsaruoille!

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Grüneriä, parmankinkkua ja parsaa

Sepp Moser Grüner Veltliner Ried Gebling 2017

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Niederösterreich
17,10 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Rieslingiä, parsaa, voisulaa ja parmesaania

Dreissigacker Organic Riesling 2020

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini
15,98 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Sauvignon blancia, parsaa ja savulohta

Petit Bourgeois Sauvignon Blanc 2019

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Loire
13,49 €
0,75 l
Löytö
Lue lisää

Lue lisää

Viinilehden Vuoden valkoviini -kilpailu on ratkennut! Kilpailua dominoi yksi rypäle

05.09.2023 Viinilehden toimitus

Eteläafrikkalainen KWV – kiehtova yhdistelmä uutta ja vanhaa maailmaa

Kaupallinen yhteistyö

04.09.2023 Viinilehden toimitus

Samettisen pehmeä brie ja 2 x viini

10.07.2023 Antti Uusitalo + kuva Laura Riihelä

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä