3 x parsaviini – katso suosikit kevään parsaruoille!
Kevään tullen kauppojen hyllyt täyttyvät vihreistä ja valkoisista parsoista. Näille upeille kevätherkuille viinin parittaminen voi joskus olla hankalaa, parsan ominaismaku nimittäin saattaa saada viinin maistumaan metalliselta. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen: parsan kera tarjottavat lisukkeet muuttavat viinin ja ruoan yhdistelmän harmoniseksi ja yhteensopivaksi. Tässä muutama vinkki parsaruoille!
13.04.2021Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock
Viinilehden Viinipodin kesäekstrassa vierailee viinintekijä Dean Hewitson Australian Barossa Valleysta. Juttelemme Australian viineistä ja historiasta ja maistelemme Hewitsonin omaa tuotantoa.
Sainte-Victoiren viinialue Provencen sisämaassa nousee kovaa kyytiä koko alueen laadun symboliksi. Alueen viinit haastavat laadullaan ja syvyydellään perinteisen käsityksen roseesta helppona terassiviininä.