Valkosipulileipävuoka

Resepti
Valkosipulileipävuoka

Ainekset

4–6 annosta
15 min
munaton, kasvis
*
1/2 maalaisleipä
2 valkosipulinkynttä
noin 1 dl oliiviöljyä
1/2 tl jauhettua paprikaa
kuivattua chiliä myllystä
125 g mozzarellaa (kovaa, raastettavaa)
1 dl parmesaania raastettuna

Valmistusohje

1. Leikkaa leipä kuutioiksi.
2. Kuori ja hienonna valkosipuli. Yhdistä valkosipuli öljyn ja mausteiden kanssa.
3. Sekoita mausteöljy leipäkuutioiden kanssa. Laita kuutiot uunivuokaan.
4. Raasta mozzarella ja parmesaani. Lisää leipien päälle vuokaan.
5. Paista 225-asteisen uunin ylätasolla, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.
6. Tarjoa sellaisenaan viinilasillisen kanssa tai pastan ja tomaattikastikkeen kera.

Punaviinisuositus

Nero Grande Salice Salentino Riserva 2015

005155, Alkon tuotesivu
Punaviini / DOC Salice Salentino / Apulia, Italia
Femar Vini
Malvasia Nera, Negroamaro
9,98 € (0,75 l)
Katso Viinistä viiniin -viiniarvio

Valkoviinisuositus

Dal Cero Vigneto Runcata 2015

574497, Alkon tuotesivu
Valkoviini / DOCG Soave Superiore / Veneto, Italia
Dal Cero
Garganega
24,99 € (0,75 l)
Katso Viinistä viiniin -viiniarvio

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä