Makkara & kasvikset

Resepti
Makkara & kasvikset

Paista raakamakkara ja kasvikset yhden pellin taktiikalla. Kyytipoikana maistuu italialainen punaviini.

Ainekset

4 annosta
30 min
*
600 g mausteista makkaraa (esim. salsiccia tai chorizo)
750 g kasviksia (esim. vihreää parsaa, herneenpalkoja ja retiisejä)
2 rkl oliiviöljyä
2 tl kuivattua oreganoa
1 tl sormisuolaa
mustapippuria myllystä
1 dl raastettua parmesaania
3 rkl ruohosipulia hienonnettuna

Valmistusohje

1. Pistele makkaroihin haarukalla reikiä. Laita makkarat uunivuokaan. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 5 minuuttia.
2. Paloittele kasvikset tarvittaessa pienemmiksi paloiksi. Sekoita öljyyn oregano ja muut mausteet. Sekoita öljy ja kasvikset.
3. Lisää kasvikset makkaravuokaan. Jatka kypsentämistä noin 10 minuuttia, tai kunnes makkarat ovat kypsiä ja kasvikset vielä napakoita.
4. Raasta päälle parmesaania ja ripottele ruohosipulia.
5. Tarjoile sellaisenaan tai pastan ja tomaattikastikkeen kanssa.

Punaviinisuositus

Nero Grande Salice Salentino Riserva 2015

005155, Alkon tuotesivu
Punaviini / DOC Salice Salentino / Apulia, Italia
Femar Vini
Malvasia Nera, Negroamaro
9,98 € (0,75 l)
Katso Viinistä viiniin -viiniarvio

Valkoviinisuositus

Dal Cero Vigneto Runcata 2015

574497, Alkon tuotesivu
Valkoviini / DOCG Soave Superiore / Veneto, Italia
Dal Cero
Garganega
24,99 € (0,75 l)
Katso Viinistä viiniin -viiniarvio

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä