Lanttu-waldorf-salaatti

Resepti
Lanttu-waldorf-salaatti

Ainekset

gluteeniton, kasvis, maidoton
15 min + 30 min maustumiseen
*
1 1/2 dl vettä
1/2 dl sokeria
1/2 dl väkiviinaetikkaa
4 dl lanttua raastettuna
1 omena raastettuna
1 dl majoneesia
1/2 dl pähkinää (hassel- , saksan- tai maapähkinää) hienonnettuna
1 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje

1. Kiehauta vesi, sokeri ja etikka.
2. Kaada kuumana lantturaasteen päälle. Anna maustua puoli tuntia.
3. Siivilöi liemi lantuista pois huolellisesti ja lisää loput ainekset. Sekoita salaatti hyvin.
4. Tarjoa lisäkesalaattina liharuokien kanssa.

Vinkki:
Tarjoile hirvipyöryköiden kanssa

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä