viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Mätidippi ja valkosipulileipä
Reseptit

Valkosipulileipä & mätidippi

06.11.2023 Reseptit Arto Rastas + viinisuositukset Antti Rinta-Huumo + tyyli Juuli Hakkarainen + kuvat Elvi Rista

servings Created with Sketch.
4 annosta

Paahda valkosipulileipä rapeaksi ja dippaa kananmunaan ja mätidippiin.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

2 viipaletta paahtoleipää

1 valkosipulinkynsi

1 dl oliiviöljyä

4 kananmunaa

2 dl ranskankermaa

50 g mätiä valutettuna

2 rkl ruohosipulia hienonnettuna

sormisuolaa

mustapippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa leipäviipaleet tangoiksi. Hienonna valkosipuli, sekoita se oliiviöljyyn ja pyörittele leivät öljyssä.
2. Paahda leivät 180-asteisessa uunissa rapeiksi.
3. Keitä kananmunia 4 1/2 minuuttia. Anna hieman jäähtyä.
4. Laita ranskankerma, mäti ja ruohosipuli päällekkäin kulhoon.
5. Leikkaa kananmunista hattu pois ja ripottele munien pinnalle sormisuolaa.
6. Tarjoile leivät mätidipin ja kananmunien kanssa.

Viinisuositus:

André Delorme Crémant de Bourgogne Blanc de Blancs Brut

Alkon tuotenro 1:

Kuohuviini Bourgogne
20,90 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Majoneesimunat

time Created with Sketch.
30 min
Alkuruoka

Karitsatartarleivät

time Created with Sketch.
30 min
Leipä
Alkuruoka

Kesäinen karitsatoast

time Created with Sketch.
1 + lihan marinoituminen 2–8 t h
Liharuoka

Lue lisää

Grillaajan unelma: mehevät grillivartaat + aussishiraz

Kaupallinen yhteistyö

08.05.2023 Viinilehden toimitus

Somehittien seuralaiset – somen hittiruoat ja viinisuositukset

08.11.2022 Viinilehden toimitus

Piknikviinit kevääseen – tällä kertaa ilman kuplia!

13.04.2022 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä