viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Tournedos Rossini

26.06.2012 Antti Vahtera

Poista lihasta kalvot ja jänteet. Paista pannulla kevyesti ja mausta pippurilla ja suolalla. Nosta fileet uunikasariin ja lisää kasariin vasikanlientä (fondia). Kypsennä n. 15 min. 200-asteisessa uunissa mediumiksi. Tee tryffelistä pieniä lastuja. Leikkaa ankanmaksa pieneksi siivuksi ja jos maksa on tuoretta, paista sitä teflonpannulla muutama sekunti molemmin puolin. Nosta maksat ja tryffelilastut pihvien päälle ja […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

700 - 800 g naudan sisäfileetä

pala tryffeliä

80 - 100 g ankanmaksaa

2 dl vasikanlientä

mustapippuria

suolaa

Valmistusohje

Poista lihasta kalvot ja jänteet. Paista pannulla kevyesti ja mausta pippurilla ja suolalla. Nosta fileet uunikasariin ja lisää kasariin vasikanlientä (fondia). Kypsennä n. 15 min. 200-asteisessa uunissa mediumiksi. Tee tryffelistä pieniä lastuja. Leikkaa ankanmaksa pieneksi siivuksi ja jos maksa on tuoretta, paista sitä teflonpannulla muutama sekunti molemmin puolin. Nosta maksat ja tryffelilastut pihvien päälle ja kaada siivilöity vasikanliemi niiden päälle.

Tarjoile paistettujen puikulaperunoiden kanssa

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

5 x parhaat vappukuplat

24.04.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä