viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Punajuurikeitto

26.06.2012 Antti Vahtera

Kuori ja suikaloi kaikki kasvikset. Kuumenna kasvikset paksupohjaisessa korkeassa kasarissa oliiviöljyn kanssa. Lisää sekaan kasvisliemi, mausteet ja keitä hiljalleen kannen alla runsaan tunnin ajan, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista vielä maku.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

5 punajuurta

2 porkkanaa

1 sipuli

puolikas pieni valkokaali

2 rkl öljyä

2 l mietoa kasvislientä tai vettä

2 rkl sokeria

1 rkl valkoviinietikkaa

mustapippuria myllystä

1 tuore timjamin oksa

laakerinlehti

suolaa

Valmistusohje

Kuori ja suikaloi kaikki kasvikset. Kuumenna kasvikset paksupohjaisessa korkeassa kasarissa oliiviöljyn kanssa. Lisää sekaan kasvisliemi, mausteet ja keitä hiljalleen kannen alla runsaan tunnin ajan, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista vielä maku.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

5 x parhaat vappukuplat

24.04.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä