Punajuurikeitto

Kuori ja suikaloi kaikki kasvikset. Kuumenna kasvikset paksupohjaisessa korkeassa kasarissa oliiviöljyn kanssa. Lisää sekaan kasvisliemi, mausteet ja keitä hiljalleen kannen alla runsaan tunnin ajan, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista vielä maku.

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

5 punajuurta

2 porkkanaa

1 sipuli

puolikas pieni valkokaali

2 rkl öljyä

2 l mietoa kasvislientä tai vettä

2 rkl sokeria

1 rkl valkoviinietikkaa

mustapippuria myllystä

1 tuore timjamin oksa

laakerinlehti

suolaa

Valmistusohje

Kuori ja suikaloi kaikki kasvikset. Kuumenna kasvikset paksupohjaisessa korkeassa kasarissa oliiviöljyn kanssa. Lisää sekaan kasvisliemi, mausteet ja keitä hiljalleen kannen alla runsaan tunnin ajan, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista vielä maku.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

portviinit

6 x herkullinen portviini

Portviinit rakastavat suklaisia jälkiruokia ja suolaisia juustoja. Valitsimme kuusi herkkupalaa lämmittämään syksyä.

Mainos - Sisältö jatkuu alla