Paras uunipeltipasta

Paras uunipeltipasta

Paras uunipeltipasta on nopeasti valmis ja pelastaa arjen.

11.02.2018 Suvi Rüster + Kuva Sami Repo + Viinisuositus Antti Rinta-Huumo

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

4 annosta

munaton

15 min + 25 min paistamiseen

*

500 g tomaattimurskaa

2 dl lihalientä

1 tl viinietikkaa

1 tl sokeria

1 rkl tuoretta hienonnettu timjamia

1 l gnocchi-pastaa keitettynä (noin 6 dl raakana)

50 g serrano-kinkkua

*

Pähkinäjuustotahna:

1/2 dl hasselpähkinöitä

125 g mascarpone-tuorejuustoa

75 g sinihomejuustoa

Valmistusohje

1. Sekoita laakeassa uunivuoassa tomaattimurska, lihaliemi, viinietikka, sokeri ja hienonnettu timjami.
2. Levitä päälle kypsä gnocchi-pasta.
3. Rouhi hasselpähkinät. Sekoita kulhossa pähkinäjuustotahnan ainekset tasaiseksi tahnaksi.
4. Nosta juustotahnaa nokareina pastan päälle. Revi serranokinkkuviipaleita pienemmiksi paloiksi ja lisää vuoan päälle.
5. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 25 minuuttia.

Viinisuositus

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

nebbiolot

Nautittavat nuoret nebbiolot

Helposti lähestyttävien punaviinien suosio on kasvanut. Se on tarkoittanut muutosta Piemonten jykevien punaviinien profiilissa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla