Lihatartar brysseliläisittäin, eli Filet American

Jauha puhdistettu liha pariin kertaan lihamyllyssä. Sekoita ainekset massaksi ja muotoile pihviksi. Tarjoile suolakurkkujen ja ranskalaisten perunoiden kanssa. Tarjoile tartar sellaisenaan tai rucola-salaatin kanssa.

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

600 g naudan sisäfileetä

150 g sipulisilppua

150 g suola- tai pikkukurkkusilppua

150 g kaprista

4 rkl majoneesia

1 rkl Dijon-sinappia

6-8 tippaa tabascoa

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje

Jauha puhdistettu liha pariin kertaan lihamyllyssä. Sekoita ainekset massaksi ja muotoile pihviksi. Tarjoile suolakurkkujen ja ranskalaisten perunoiden kanssa. Tarjoile tartar sellaisenaan tai rucola-salaatin kanssa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla