viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Lanttu-waldorf-salaatti

13.02.2017 Arto Rastas + Kuva Sami Repo

Waldorf-salaatti on klassikko. Kokeile valmistaa se vaihteeksi lantusta.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

gluteeniton, kasvis, maidoton

15 min + 30 min maustumiseen

*

1 1/2 dl vettä

1/2 dl sokeria

1/2 dl väkiviinaetikkaa

4 dl lanttua raastettuna

1 omena raastettuna

1 dl majoneesia

1/2 dl pähkinää (hassel- , saksan- tai maapähkinää) hienonnettuna

1 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje

1. Kiehauta vesi, sokeri ja etikka.
2. Kaada kuumana lantturaasteen päälle. Anna maustua puoli tuntia.
3. Siivilöi liemi lantuista pois huolellisesti ja lisää loput ainekset. Sekoita salaatti hyvin.
4. Tarjoa lanttu-waldorf lisäkesalaattina liharuokien kanssa.

Vinkki:
Tarjoile hirvipyöryköiden kanssa

 

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Feta-pinjansiemenpannuleipä ja tomaatti-rucolasalaatti

time Created with Sketch.
30 + kohoaminen min
Munaton Kasvisruoka
Alkuruoka

Kirkas perunasalaatti

time Created with Sketch.
40 min
Gluteeniton Kasvisruoka
Alkuruoka

Bo SSäm ravunpyrstöistä

time Created with Sketch.
15 min
Gluteeniton Kalaruoka

Lue lisää

Pikkujoulujen ja vuodenvaihteen parhaat cocktailit

08.12.2022 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä

TOP 5 joulun juustoviinit

08.12.2022 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Joulun viinikattaus – parhaat jouluviinit ruokapöytään

05.12.2022 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä