Luonnonkalapasta

Luonnonkalapasta

Laatusäilykkeet ja pasta pelastavat arjen tohinassa. Ruokakirjoittaja ja -toimittaja Satu Koivisto suosii kotimaisia luonnonkalasäilykkeitä ja pyöräyttää niistä nopean luonnonkalapastan.

20 min
servings 4 annosta

09.01.2024 Reseptit Satu Koivisto + viinisuositukset Antti Rinta-Huumo + kuvat Kaisu Kaplin

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

300 g spagettia

1 punasipuli

1 sitruunan kuoriraaste

½ sitruunan mehu

250 g kirsikkatomaatteja

½ rkua lehtipersiljaa

1 prk (160 g/120 g) kotimaista luonnonkalasäilykettä

2 dl mustia kivettömiä oliiveja

½ tl suolaa

muutama kierros mustapippuria myllystä

Valmistusohje

1. Keitä spagetti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kuori ja viipaloi punasipuli. Sekoita sipuli ja sitruunan kuori sekä mehu isossa kulhossa.
3. Puolita tomaatit ja hienonna lehtipersilja. Kaada luonnonkalasäilyke kulhoon öljyineen. Lisää oliivit, suola ja mustapippuri. Sekoita.
4. Valuta spagetti ja lisää kulhoon. Sekoita.

Viinisuositus

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla