Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Village Market kokoaa joka sunnuntai ruoan, viinin ja drinkkien ystävät Neue Heimatiin. Vanha junahalli on Berliinin herkullisin kohtaamispaikka.
Pekka Olkinuora ihastui 10 vuotta sitten Espanjan Baskimaan erikoisuuteen. Lounais-Ranskassa yli ...
Lakritsin suosio kasvaa kohisten. Baskeri & Basso -ravintolan sommelier Katrina Laitinen kertoo viinivinkit herkun seuraan.
Paasto on kuljettanut kohti pääsiäisen herkkuja. Piispa Irja Askola kannustaa nauttimaan niistä yhde...
Viinintekijä Julien Schaal uskoo, että kuiva riesling on jatkossakin Alsacen valtti.
Kansanedustaja–talkshowisäntä Hjallis Harkimo ei ymmärrä, miksei viiniä voi myydä ruokakaupassa. Hänen oma suosikkinsa on Châteauneuf-du-Pap.
Tutkija Antti Maunu nimeää kolme suomalaista juomatyyliä. Kaikilla niillä on hyvät ja huonot puolensa. Yhden nimi hänen piti keksiä omasta päästään.
Pariisi on kulinaristien mekka. Kaupunki tarjoaa roppakaupalla herkkuja, mutta myös oppia kotikeitti...
Roomassa ravintoloiden viinivalikoima on hurmaava ja ruoka edullista. Piipahdukseksi aiottu visiitti saattaakin helposti venähtää tuntien mittaiseksi.
Vahvat oluet tulisi saada kauppoihin. Pienpanimoille pitäisi antaa suoramyyntioikeus. Tässä kaksi...
Kasvisruoan suosio kasvaa kohisten Suomessa. Ravintoloissakin kysytään yhä enemmän kasvismenua ja se...
Viranomaisia kiinnostaa vain juomisen määrä, kirjoittaa Viini-lehden bloggaaja Mika Vanne.
Kahviin on totuttu yhdistämään makeita aromeja kuten pähkinän ja karamellin vivahteita. Tämä tyylikäs kahvicocktail saa kuitenkin seuraa portviinistä.