Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Kirjailija Sofi Oksanen lorauttaa kukkakaalin sekaan valkoviiniä ja vorschmackiin konjakkia. Suomen parhaimmat cocktailit tehdään hänen mielestään Oulussa.
Australian Wine Tasting -tapahtuma vieraili Helsingissä. Kävimme tutustumassa viineihin ja kohdistimme kiikarit kohistuille viileän ilmaston alueille. Tsekkaa maan viinien nykypäivän kuulumiset ja vinkit.
Uusi maailma on tänä vuonna vahvasti edustettuna Viinilehden Vuoden punaviini – ja Vuoden valkoviini -kisassa. Maista ehdokkaat, voittajat julkaistaan 13.11. Viinilehti Wine Awards -gaalassa ja Viinilehdessä.
Brittiläis-hollantilainen viiniasiantuntija Simon J Woolf on Viinilehden uusi nettikolumnisti. Simonin oranssiviinikirja Amber revolution – how the world learned to love orange wine nousi maailmanmaineeseen vuonna 2018, kun New York Times valitsi sen vuoden viinikirjaksi. Simonin kolumnit julkaistaan alkuperäiskielellä.
Riedel viettää tänä vuonna 263-vuotisjuhliaan. Toimitusjohtaja Maximilian Riedel on saavuttanut urallaan jo paljon, mutta tärkein on vielä tekemättä. Seuraava sukupolvi on saatava kiinnostumaan lasiyrityksestä.
Sveitsiläistä viiniä? Vierailimme sadonkorjuussa Sveitsissä ja tämän opimme maan viineistä.
Sunrise Avenuen laulaja, kitaristi ja lauluntekijä Samu Haber rakastaa erityisesti aasialaista ruokaa. Vaikuttavimman ravintolaelämyksen vuosiin tarjosi kuitenkin helsinkiläinen pop up -ravintola.
Mallorcan-loman ei tarvitse olla pelkkää aurinkoa ja hiekkarantoja. Jos korkeanpaikan kammo ei vaivaa, ota alle polkupyörä ja suuntaa vuoristoteille henkeäsalpaaviin maisemiin!
Aidot omenasiiderit ja pehmeät kittipintaiset juustot muodostavat keskenään täydellisiä makupareja.
”Nuoruudessani rommikola eli Cuba Libre oli se drinksujen drinksu, ruotsinlaivojen drinkkibaarien kuningasjuoma.”
Ilmaston lämpeneminen tuo myös viininviljelyyn uusia haasteita. Listasimme yhdeksän ennakoitua muutosta.
Valitsimme neljä herkullista ja erityylistä viiniä Ranskan Bourgognesta. Valitse suosikkisi tai maista kaikki!
Näyttelijä Jenni Kokander oli 80-luvun lapsi, joka haisi kalakastikkeelta. Nyt hän suuntaa mieluiten klassikkoravintoloihin ja kaataa lasiinsa hillomaisen täyteläistä punaviiniä.